Lampa för nattsuddare

Med tanke på hur glest det varit mellan inläggen på sistone så tänkte jag överträffa mig själv medan ongen fortfarande sover och bjuda på ett till idag. Vänj er inte.   Inte så konstigt kanske, men det har dykt upp nya behov här hemma i och med den nya familjemedlemmen. Ett är en snällare belysning Läs Mer »

Lampa för nattsuddare

Med tanke på hur glest det varit mellan inläggen på sistone så tänkte jag överträffa mig själv medan ongen fortfarande sover och bjuda på ett till idag. Vänj er inte.
 
Inte så konstigt kanske, men det har dykt upp nya behov här hemma i och med den nya familjemedlemmen. Ett är en snällare belysning i badrummet. För handen på hjärtat vem vill ha en 60-wattare eller ett lysrör i nyllet klockan 02.23? Eller 03.57 för den delen, när det stapplas ut i badrummet för blöjbyte. Varken vi eller Boo tokgillar ljusbilden vi har nu om man säger så. Igår natt stod jag i bäckmörker och famlade med förhoppning om att hon skulle vakna med en blöja och inte fyra amningskupor runt rumpan, och då ljusnar det ändå rätt tidigt fortfarande. Gissa hur mörkt det kommer att vara om ett par månader. 
 
Nåväl, behov är till för att lösas och nu har jag kommit på att den forna strömbrytaren till tumlaren (vilken åkte ut dag ett efter inflytt), som lägligt nog sitter bredvid skötbädden, skall bytas ut mot ett eluttag och i det uttaget tänkte jag att denna gullig kaninlampa från Mokkasin kan kopplas in. Lagom ledljus för oss nattsuddare.
 
Foto: produktbild från mokkasin.com
 
 

3 kommentarer på "Lampa för nattsuddare"

 1. Crapumayneed-Therese skriver:

  Finaste kaninen sprider sitt ljus även här hos oss. Bästa grejen.

 2. anna m ludde skriver:

  Den är himlarna söt! Vi kör på Ikeas spöke. Perfekt som amningslampa!

 3. Hej, hittat dig rätt nyligen via instagram. Grattis till nytillskottet i familjen.
  Jag har precis fått mitt andra barn för 4 mån sen, och jag använder alltid min iphone som ljus, är lagom för att både hitta rätt och jag byter alltid blöja i sängen, är lättast och enklast för mig/oss.

  Hoppas du hittar rätt belysning!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget_2B Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • luzette_foto_anders_thessing-1024x684 Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • littlemissfixit_ally_kruka_plantagen02 Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »