Swing it magistern…

Vi vaknade upp till ett vinterlandskap värt namnet och vips blev det januari igen, lite ljusare och lite härligare. Idag fyller min fina storasyster år – Stor grattiskram till dig Mallerutten! Trist att bo så långt ifrån varann att en eftermiddagsfika inte går att genomföra på blott en eftermiddag om man säger så. Nä istället Läs Mer »

Swing it magistern…

Vi vaknade upp till ett vinterlandskap värt namnet och vips blev det januari igen, lite ljusare och lite härligare. Idag fyller min fina storasyster år – Stor grattiskram till dig Mallerutten! Trist att bo så långt ifrån varann att en eftermiddagsfika inte går att genomföra på blott en eftermiddag om man säger så. Nä istället fiser vi runt här hemma i långkallingar och väntar på att plogbilen ska bana väg så att vi med säkerhet kan ta oss till Marispanrosens BBF på lunch. Och tjoar runt i hoppgungan, spankulerar omkring lite lagom uttråkade sådär…
 
Swing it magistern, Happy Friday undsoweiter!
 
 

Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

2 kommentarer på "Swing it magistern…"

 1. Catwalkqueen skriver:

  Vi har också varit sugen på att köpa en hoppgunga till Elton eftersom han är väldigt hoppig av sig men har inte vågat eftersom jag har hört att de är rekommenderade från 7 månader =S Nu är han visserligen otroligt stadig, men ändå.. Var har ni köpt er?

  Haha nä, det är ingen idé att planera något eller tro att man har fått i några rutiner för det vet de då inte vad det är 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »