Klädskåpet före och efter

Det har varit lite tyst här på bloggen, men tack vare mobilen så läser jag era fina kommentarer och blir så glad! Anledningen till bloggtorkan är mest att vi har en snuttig Marsipanros på kvällarna så när min plan är att amma en stund och sedan ha lite Little Miss Fix It framför datorn-tid så Läs Mer »

Klädskåpet före och efter

Det har varit lite tyst här på bloggen, men tack vare mobilen så läser jag era fina kommentarer och blir så glad! Anledningen till bloggtorkan är mest att vi har en snuttig Marsipanros på kvällarna så när min plan är att amma en stund och sedan ha lite Little Miss Fix It framför datorn-tid så har hon bestämt sig för att marathonamma och vakna så fort jag rör mig en millimeter. Nåväl, på fixarfronten har det definitivt inte stått still, både symaskin och pensel har gått varma och jag tänkte visa klädskåpet, lite hur det såg ut före och hur det blev färdigt. Efter ett par dagar i sovrummet insåg jag att det luktar för mycket färg så nu får det stå och riktigt torka och vädra av sig en vecka eller så. Detta måleriprojekt som sagt. Hua vad många lager färg det blev, men slutresultatet blev riktigt bra tycker jag.
 
Före:
 
Efter:
 
Skåpet var utrustat med tre hyllor när jag köpte det och för att passa Marsipanrosens behov och inredning modifierade jag det lite. Förutom att jag satte dit en klädstång, valde att sätta den längst ner eftersom det vi använder dagligen passar bättre att förvara högst upp så att man slipper böja sig som en märla varje dag, så använder jag små plastlådor till strumpor, hårband och dregglisar. Smått som annars mest far runt tänker jag. Tapeten är den samma som bakom hennes säng och den knyter ihop bebishörnan på ett fint sätt.
 
Nu ska vi stuva in badkläderna i bilen och ge oss iväg på vår andra lektion i babysim. Gissa om vår lilla busa älskar’t! Dessutom är det lite mer än bara badväskan som stuvas för direkt efter kör jag och Marsipanrosen en Thelma & Louise och gör ännu en roadtrip norrut. Vi fick liksom mersmak av alla mostrar och far- och morföräldrar i julas. Dessutom vankas det Formex imorgon. Blir det lite tyst här igen så vet ni att vi har fullt upp med att mässa omkring och dräggla på släkten och så. Hej så länge!

7 kommentarer på "Klädskåpet före och efter"

 1. Malin skriver:

  Hej!
  Vad fint! Håller själv på att måla om ett vitrinskåp (måååånga lager vitt!) men blev lite nyfiken på ditt fin handtag; hur har du gjort det?!?

 2. Malin F skriver:

  Så fint det blev! Jag blir verkligen jätteinspirerad och vill också ha ett fint klädskåp! Synd att vi har tråkiga inbyggda garderober i vår lägenhet. Vill flytta till hus men det dröjer nog ett tag tyvärr..

 3. Ullis skriver:

  Hej Sara, vad fint!! Jag går ocksåmed huvudet fullt av inredningstankar då H ska få nytt rum. Klädskåp ska vara en del av rummet. Var fick du tag i skåpet?
  Förresten, är du på Formex vore det ju så kul att bara ta en snabb fika och säga hej!!
  Kram

 4. Mia skriver:

  Vad fint det blev! Tapeten är fantastisk!

 5. Jessica skriver:

  Så fint!
  De där vita förvaringslådorna har jag också införskaffat mig. Här används de till de utdragbara kökslådorna och har bringat mer ordning bland mjöl-,socker-, flingpaket mm. Superfint och praktiskt!

 6. Anna skriver:

  Så fint det blev! 😀 Det är så roligt att följa dina projekt, du är så duktig! 😀

 7. johanna skriver:

  Va fint det blev! Och va fint mönster i skåpet. Det gjorde du bra 🙂 Va glad hon måste bli att ha en sådan mamma 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget_2B Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • luzette_foto_anders_thessing-1024x684 Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • littlemissfixit_ally_kruka_plantagen02 Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »