Lite dagen efter Formex

Allt går lite segt idag. Datorn, minneskortläsaren… Och inte minst mitt huvudet så här dagen efter Formex, för igår var det alltså mässdags. Premiär för Marsipanrosen (utanför magen vill säga, Milanomässan gjorde hon ju redan i vecka -13 sort of) och visserligen är jag mamma till underverket och mer än lovligt partisk men hon gjorde Läs Mer »

Lite dagen efter Formex

Allt går lite segt idag. Datorn, minneskortläsaren… Och inte minst mitt huvudet så här dagen efter Formex, för igår var det alltså mässdags. Premiär för Marsipanrosen (utanför magen vill säga, Milanomässan gjorde hon ju redan i vecka -13 sort of) och visserligen är jag mamma till underverket och mer än lovligt partisk men hon gjorde det med den äran! Exemplariskt glad och go onge som ömsom låg i vagnen och ömsom hängde front row och spanade läget. Med anledning av mässällskapet så besämde jag mig att göra mässan rätt opretantiöst, go with the flow och allt det där så ovan nämda minneskort är ovanligt tunt på bilder. Fast visst fångades det en och annan favorit genom linsen och medan jag tar mig an dem och packar in Rosen i bilen för vidare färd mot en helg med mostrar, storfamilj och sånt så kan jag avslöja att temat på vår-Formex var Fresh. Vårfräscht som i tulpaner en masse, pasteller, gula, rosa och orange toner fyller påsens mässmaterial som ska gås igenom. Men nu, och till er alla. Happy Friday!
 

Foto: Sara Zetterström
 
 
 
 

3 kommentarer på "Lite dagen efter Formex"

 1. Frida skriver:

  Hoppas helgen varit fin. Himla kul att ses om än snabbt och hastigt på Formex!

 2. Kimberly skriver:

  Kan man följa dig på instagram? 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »