Happy Insta Friday!

  Om ni tycker bloggen uppdateras för dåligt och vill se mer Marsipanros eller vad jag pysslar med för stunden och har en telefon ni kan fylla med appar så kan ni ju alltid följa mig på Instagram (eller via web.stagram, funkar på webben). Varning för ett överflöd av mobilgryniga bebiskinder, tallriksmodellen och snögnister. Där Läs Mer »

Happy Insta Friday!

 
Om ni tycker bloggen uppdateras för dåligt och vill se mer Marsipanros eller vad jag pysslar med för stunden och har en telefon ni kan fylla med appar så kan ni ju alltid följa mig på Instagram (eller via web.stagram, funkar på webben). Varning för ett överflöd av mobilgryniga bebiskinder, tallriksmodellen och snögnister. Där hänger jag lite flitigare eftersom telefonen oftast finns på fickan. Och bloggen försöker jag fylla med lite mer genomtänkt text och bild, lite högre kvalitet liksom. Försöker alltså.
 
Nu ska jag försöka samla ihop hjärnan och fokusera på ett roligt projekt helt utanför mina vanliga ramar, fast efter denna vecka är det tydligt att det är en ny fas i huset och den goda Rosen kommer väl vakna så fort jag sätter mig med pennan i hand…
 
Som sagt, vill ni ha ovan nämnda bildflöde så sök på littlemissfixit eller Sara Zetterström på Insta, som man säger. Happy Friday!
 
Mobilbilder via Instagram: littlemissfixit/Sara Zetterström

En kommentar på "Happy Insta Friday!"

 1. Anonym skriver:

  Fina glimtar:) Härlig uppfinning det där Instagram!
  Happy Friday på er!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »