Att tacka sin lyckliga stjärna

Nu för tiden är allt jag skriver lite mindre viktigt, lite mer läsbart och med andra ord inte understruket. Eller det där med viktigheten vet jag inte men det var en rolig reflektion som en bloggkollega/läsare gjorde. Att det tekniska hittepå’t som gäckat mig i vad som känns som tusen år och gjort all text Läs Mer »

Att tacka sin lyckliga stjärna

Nu för tiden är allt jag skriver lite mindre viktigt, lite mer läsbart och med andra ord inte understruket. Eller det där med viktigheten vet jag inte men det var en rolig reflektion som en bloggkollega/läsare gjorde. Att det tekniska hittepå’t som gäckat mig i vad som känns som tusen år och gjort all text understuken var för att allt jag skrivit varit så himla viktigt och således borde läsas väldigt nogsamt.
 
Tack snälla Vincent, du tekniska geni och räddare, här får du några liljor som skulle doftat dig yr om du hade luktdator!
 
Nu är viktigheterna slut, bloggen lite finare (fast problemet kvarstår visst på arkiv- och kommentarssidorna upptäckte jag precis) och jag satt och grät av tacksamhet igår som den hormonella småbarnsmorsan jag är. Så alla ni som klagat – Välkomna åter, nu får man inte skavsår av att läsa bloggen längre. Inte typografiskt i alla fall…
 
Foto: Sara Zetterström, Little Miss Fix It

5 kommentarer på "Att tacka sin lyckliga stjärna"

 1. Haha, stör man sig på viktig text får man tänka om 😉

 2. Nilla skriver:

  Nu är jag ju jättenyfiken på lösningen! Hur gjorde han? 🙂

 3. Nilla skriver:

  Jag har ju ett liknade problem på min blogg, så jag skulle gärna vilja ha råd…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • littlemissfixit_bukett_tackochhej Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • IMG_3623 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • IMG_2839 Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • lmfi10years02 Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »