En annan metod

IKEA presenterade sitt nya kökssystem METOD i förra veckan. Det är ju en ganska stor grej att de största på kök byter system och jag och mina kollegor var på en inspirerande visning av det nya redan för 1,5 år sedan. Men nu är det alltså officiellt och kommer finnas i de svenska varuhusen fr. Läs Mer »

En annan metod

IKEA presenterade sitt nya kökssystem METOD i förra veckan. Det är ju en ganska stor grej att de största på kök byter system och jag och mina kollegor var på en inspirerande visning av det nya redan för 1,5 år sedan. Men nu är det alltså officiellt och kommer finnas i de svenska varuhusen fr. o m juni. Flexibelt och med utrymme för personliga kök skulle jag vilja säga.
 
Man skulle även kunna säga att vi kör en annan metod här hemma för en av de saker som gör att jag önskar dygnet fler timmar är att vi ska ge köket ett ansiktslyft. Nu. I helgen. Ingen totalrenovering men Jesper är ledig imorgon och extra styrka inlånad så byte av luckor, bänkskivor, vitvaror och lite omstrukturering blir det. Och eftersom vi inte vill riva ut hela biddevippen passar vi på medan det finns de gamla storlekarna kvar, så ikväll kommer Marsipanrosen få somna i det stora blå. Om man säger så.
 
Foto: IKEA via Livet Hemma
 
 

2 kommentarer på "En annan metod"

 1. Sofia skriver:

  Åh, så spännande! Vore jättekul att läsa hur ni gick tillväga, steg för steg. Och att få se bilder förstås.

  Tack för underhållande blogg förresten. Är bra på att läsa, men dålig på att kommentera.

  • Riktigt steg för steg kan jag inte presentera i bildväg men en uppdatering får jag absolut se till att det blir (inte steg för steg dock, då kommer du aldrig återvända 😉 hihi) Tack för önskemålet!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Design

 • tengbom_istallet_img_0040 Gerilladesignat cykelställ till skänks

  Jag har gott om talangfulla kollegor och här kommer ett litet smakprov på detta – det temporära cykelstället Istället. Fin liten film också. Tengboms huvudkontor ligger på Katarinavägen ovanför Slussen vilket såklart påverkar Stockholmskollegorna i vardagen eftersom det som en gång var en kommunikativ knutpunkt nu är under total förändring. Stockholms stad har som mål Läs Mer »

 • littlemissfixit_eggrack Handgjort i England

  Redan torsdag, och jag känner mig som en trasig grammofonskiva men faktum är att det går rasande snabbt nu. Mycket på jobbet, mycket hemma och så föräldramöte på förskolan på det så grannarna får rycka in som barnvakt. Livspusslet alltså. 1000-bitars. I och med att jag jobbar i flera projekt parallellt så är det mycket Läs Mer »

 • lmfi_ikeavintage_safarichair01 Mitt senaste vintage-fynd

  Ibland blir saker så självklara när de sker. Som den här fåtöljen jag förälskade mig i på IKEA-muséet i Älmhult för några veckor sedan (i den fina musei-shopen har de en vintage-del med utgångna produkt-pärlor från möbeljätten), den bara tog sin plats i vardagsrummet och kändes självklar där den nu står. Jag föll för detaljerna, Läs Mer »

 • calabaz_street_L Hus och ljus

  Plötsligt swischade ett bekant hus förbi på internettet. Ja, för har man jobbat för Ikea Communications så har man liksom koll på fina locations i Älmhult med omnejd och ni som kan mitt Instagram kommer känna igen det från mitt flöde för en sisådär 46 v sen (nej jag begär inte att någon faktiskt ska Läs Mer »