Loppisfyndad kusin från landet

I tisdags, innan snömassorna kom med full kraft och vi stannade inomhus, tog jag en runda på loppisen runt hörnet. Oftast totalt överprisad och sällan några fynd men just då stod den där, fortfarande diskmaskinsvarm och nymärkt. Lite likt kusinen från landet. Skönheten från Fina Gatans kusin som blev min för en guldpeng.   Foto: Läs Mer »

Loppisfyndad kusin från landet

I tisdags, innan snömassorna kom med full kraft och vi stannade inomhus, tog jag en runda på loppisen runt hörnet. Oftast totalt överprisad och sällan några fynd men just då stod den där, fortfarande diskmaskinsvarm och nymärkt. Lite likt kusinen från landet. Skönheten från Fina Gatans kusin som blev min för en guldpeng.
 

Foto: Sara Zetterström, little miss fix it

20 kommentarer på "Loppisfyndad kusin från landet"

 1. Anonym skriver:

  Vad fint!

 2. Så fin! Jag gillar verkligen kusinen du hittade!

 3. Lotta skriver:

  Om man kisar lite med ögonen, ser det precis ut som den dyra vasen från Svenskt Tenn! Äsch, vad sjutton allt behöver ju inte vara "fin-design". Snygg vas, säger jag!

 4. Filippa Wallin skriver:

  RIktigt fint! Kram på dig!

 5. Anonym skriver:

  Nice :)! Härligt när man hittar överaskande fynd :)! Fint med dom små rosorna också :D!

 6. Jessika skriver:

  Åh, så fint! ^^

 7. Lisa skriver:

  Underbar vas 🙂 trodde först att det var dagg vasen ifrån svenskt tenn.

 8. Angus skriver:

  Nu blev jag avis…

 9. Emelie skriver:

  Jätte fin 🙂

 10. Anonym skriver:

  Riktigt snygg!

 11. Anonym skriver:

  Det var ett riktigt vackert loppisfynd! Iland har man tur 🙂

 12. Therese skriver:

  Men du, vilket fint fynd. Vissa saker blir ju dessutom finare och mer kära när de inhandlats för en billig penning 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hållbart

 • organicmakers_headerbild_2015 Nytt DIY-intresse

  Om man bildsöker DIY så får man faktiskt fler skönhetsrelaterade träffar än inredning. Jag kan väl inte precis kalla mig någon konnässör, eller jag kan väl snarare kalla mig precis motsatsen när det kommer till hudvård. Snarare är jag typen som i snart fyra decennier använt mig av tvål och vatten. Bara. (paus för känsliga Läs Mer »

 • littlemissfixit_annas_gardsmjolk04 Mjölk på gammalt vis

  För några veckor sedan hajade jag till hemma hos ett par kompisar som bor lite utanför stan för mjölken till mitt te hämtade jag i en glasflaska i kylskåpet. De berättade att de köpte den så på den lokala livsmedelsbutiken. Nostalgikern och ekofantasten i mig gick bestämt och gifte sig med varann vid den nyheten Läs Mer »

 • image Putsa mässing miljövänligt

  Kanske har du hört talas om husmorsknepet att använda ketchup istället för starka kemikalier för att putsa mässing? Om det funkar? Absolut! Mitt mässingsunderlägg från Svenskt Tenn har några år på nacken och jag har länge tyckt att det varit långt från sin forna glans, snarare fläckigt och ganska sjavigt. Men så kom jag ihåg Läs Mer »

 • image Mitt senaste fynd

  En snabb kik in här innan det blir en heldag/kväll på jobbet. Det är dags för Tengboms årliga vårmingel med kunder m fl. idag och jag lär bli en nattuggla… Men först lite loppisfynd: Eftersom vi tog en vända kring norra delen av  Gotland i torsdags hann vi även passera en handfull loppisar (ja herre Läs Mer »