TGIF

Marsipanrosen och jag håller ungefär på att längta ihjäl oss efter Jesper som landar efter lunch. Nu vankas det frukost och det är ju alltid en höjdare för earliybirds (c<v        z, <— detta är Rosens inlägg i debatten och nog för att hon kan yttra mamma och pappa men stavningen verkar gå sisådär, om Läs Mer »

TGIF

Marsipanrosen och jag håller ungefär på att längta ihjäl oss efter Jesper som landar efter lunch. Nu vankas det frukost och det är ju alltid en höjdare för earliybirds (c<v        z, <— detta är Rosens inlägg i debatten och nog för att hon kan yttra mamma och pappa men stavningen verkar gå sisådär, om det inte är något hemligt superspråk a la wonder child förstås) förutom att jag är så trött att ögonen går i kors så blir det nog en kanondag. En äntligen fre-dag. En happy Friday!
 
Foto: Sara Zetterström, little miss fix it

4 kommentarer på "TGIF"

 1. Katarina skriver:

  Men åååååå! Plutt!

 2. Emma skriver:

  Hur gick det med marsipanrosens sömn? Bättre??? Isåfall hur gick ni tillväga jag går snart på knä här hemma av sömnbrist;(


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »