Inspiration för barnrummet

Jag slängde ihop lite produkter som jag på det ena eller andra sättet gillar och någonstans hur jag ser Marsipanrosens rum ta form här fram över (det är väldigt mycket ska bara… nu men som sagt, kök och kalas avklarat så nu banar vi väg för nästa trestegsraket). Vissa saker finns de facto men andra Läs Mer »

Inspiration för barnrummet

Jag slängde ihop lite produkter som jag på det ena eller andra sättet gillar och någonstans hur jag ser Marsipanrosens rum ta form här fram över (det är väldigt mycket ska bara… nu men som sagt, kök och kalas avklarat så nu banar vi väg för nästa trestegsraket). Vissa saker finns de facto men andra är mer för känslans skull. Dessutom har vi en stor jäkla gästsäng med inbyggd förvaring i rummet och jag klurar hit och dit om den ska får vara kvar och bli sago-/mysplats eller om den ska ut. Ledorden jag jobbar med är lekfullt, mysigt, lugnt och med glimten i ögat.
 
Fortsättning följer…
 
Hattlampa Jeeves, hushylla och tapet från ferm living, String pocket-hylla, pekbok Littlephant, kaninlåda Heirlooms a-serie, Maholo ukelele och kaninlampa från Mokkasin, kudde från ferm living, lära-gå-vagn Brio och förvaringssäck House Doctor.

6 kommentarer på "Inspiration för barnrummet"

 1. Husfrugan skriver:

  Tapeten från Ferm living är ju bara så snygg!
  Allt var snyggt, men det är definitivt en favorit:)

 2. Natalie skriver:

  Var kan jag köpa prylarna från Heirloom? Försökte med deras sida men får det inte att fungera och när jag googlar hittar jag inga bra resultat. Blev så himla förtjust i serien…

  • Åh jag vet, de är såå fina. Hmm, hittar inte heller någon återförsäljare nu. Vet att Urban Living sålde förut, testa att mejla dem så kanske du kan få vidare information. Eller du förresten kontakta Matilda Lindblom, designern, direkt. Hon bloggar på matildalindblomform.blogspot.se Lycka till!

 3. Emma Fahlstedt skriver:

  Jag ger mig tillkänna här för första gången, följer dig på Instagram och min Ingrid är bara någon vecka yngre än din lilla Marsipanros. Log lite för mig själv då jag läste detta inlägg, vi har tydligen exakt samma smak. Har nyss fixat vårt barnrum som Ingrid delar med storebrorsan och din moodboard var ruskigt lik min. Resultatet, inklusive en hemgjord hattlampa, blev kanon. Ska bli kul att följa din barnrumsrenovering.

  • Haha, vad roligt! Ja, rummet är så gott som färdigt, i mitt huvud vill säga, för i verkligheten är det ett vardagsrum som först måste målas, ett kontor som ska byta rum och en platsbyggd säng som ska spegelvändas… Men såklart att jag kommer visa det här när det är dags 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget_2B Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • luzette_foto_anders_thessing-1024x684 Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • littlemissfixit_ally_kruka_plantagen02 Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »