Är glaset halvfullt eller halvtomt?

Idag vaknade Rosen utan ett spår av gårdagens feber men det kändes som en perfekt dag att bara ta det lugnt, mysa och sätta snorbacillerna på svältkur (VAB-dag 11 av 22 förskoledagar). Något man tydligen gör allra bäst genom att springa runt och jaga sin tigersvans och klä av sig och på sig (kalasbyxorna utanpå Läs Mer »

Är glaset halvfullt eller halvtomt?

Idag vaknade Rosen utan ett spår av gårdagens feber men det kändes som en perfekt dag att bara ta det lugnt, mysa och sätta snorbacillerna på svältkur (VAB-dag 11 av 22 förskoledagar). Något man tydligen gör allra bäst genom att springa runt och jaga sin tigersvans och klä av sig och på sig (kalasbyxorna utanpå tightsen vad annars?) och hoppa i soffan. Efter middagsluren tror jag vi ska gå och mata de mindre nogräknade änderna med brödet som sett spänstigare dagar och kanske rent av baka en omgång semlor. Jesper är på jobb i Italien i några dagar och jag kan ju välja mellan att  bli neggo och stressad över att behöva vabba och se jobbhögarna växa eller att se det positiva i att Marispanrosen & jag får en skvätt oplanerad kvalitetstid! I det här fallet är glaset definitivt halvfullt.
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

4 kommentarer på "Är glaset halvfullt eller halvtomt?"

 1. Marie skriver:

  Hon är så söt att jag dör en smula!

 2. Lotta skriver:

  Vilken tur att bacillerna gett sig iväg från Boo för denna gången. Livet på en förskola kan vara tufft i början. Just nu ligger även jag (="fröken" på en förskola) i influensan. Försöker göra livet lite gladare genom att lyssna på musik. Tror även jag ska sätta på mig en tigersvans o svänga loss….i sängen!! 🙂 PS. Låtförslag: "Happy" med Pharell Williams kan göra nästan vem som helst piggare…även en liten marsipanros?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »