Skön söndag

Idag vaknade vi upp till en ljus morgon som ger förhoppningar om vår! Frukost i soffan framför femmilen på skidor och lite planering i horisontalläge för sånt som ligger på den närmaste framtiden både privat och i jobbet. Torprenovering, mässresor, löpträning och inredningskonsultationer. Sånna hära dagar när allt känns otvunget blir jag så extremt fylld Läs Mer »

Skön söndag

Idag vaknade vi upp till en ljus morgon som ger förhoppningar om vår! Frukost i soffan framför femmilen på skidor och lite planering i horisontalläge för sånt som ligger på den närmaste framtiden både privat och i jobbet. Torprenovering, mässresor, löpträning och inredningskonsultationer. Sånna hära dagar när allt känns otvunget blir jag så extremt fylld av energi och stora idéer formas i huvudet. Jag ska försöka att hålla kvar den tanken till i morgon för idag ska jag ta mannen och den sovfrisyrsrufsiga nejonungen i varsin hand, gå ut i solskenet och andas frisk luft, träffa efterlängtade vänner och grilla korv med förhoppning om lite fågelkvitter som sällskap. Hoppas ni har en lika skön söndag!
 
Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

4 kommentarer på "Skön söndag"

 1. Kimberly skriver:

  Åh jag vill också grilla korv i kalla solskenet! 🙂 Mys!

 2. Själv hänger jag i ishall 24 timmar om dygnet i dagarna fyra. Njut av korvgrillning och otvunget söndagshäng!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »