Start spreading the news…

I’m not leaving today men väl i maj! Ja till New York alltså. Eller nä, officiellt har jag inte klickat färdigt på tangentbordsknappar vare sig för flyg eller hotell men det är bara en tidsfråga och datumet är satt (och hotellet har förhandlats i veckor, min medresenär har behövts övertygats en del). Vilken himla timing Läs Mer »

Start spreading the news…

I’m not leaving today men väl i maj! Ja till New York alltså. Eller nä, officiellt har jag inte klickat färdigt på tangentbordsknappar vare sig för flyg eller hotell men det är bara en tidsfråga och datumet är satt (och hotellet har förhandlats i veckor, min medresenär har behövts övertygats en del). Vilken himla timing va att både superstylisten Lotta Agaton (ja hon heter så) och hennes superassistent 20kvadrat-Josefin (nä, hennes föräldrar döpte henne inte till det, typiskt blogg-smeknamn) befinner sig där just nu. Jag tänker hänga på deras instagramflöden den kommande veckan så att facebook (som ju äger instagram) måste bygga servrar ända upp till Treriksröset för att klara av belastningen! Ba så ni vet. Tips till alla som går i New Yorkiga tankar.
 
Foto: googlad och hittad via NYU här.

7 kommentarer på "Start spreading the news…"

 1. Emma F skriver:

  Världens bästa stad ju! Så himla härligt att få åka dit, och särskilt på våren. Wow!

 2. Kimberly skriver:

  Åååååh jag ÄLSKAR New York! Nu blir jag avis, speciellt som vi också varit där i maj alla gånger. Perfekt månad för äpplestaden! 🙂

 3. Katta skriver:

  Hej fin blogg du har! 🙂 Kolla gärna in min 😀

 4. Frida skriver:

  Hej där!
  Mocklo! New York är super fantastiskt. När jag var där senast hade min kompis Kajsa satt ihop "The List". I denna lista som återfinns i form av ett blogginlägg här: http://kajsaeriksson.blogspot.se/2012/08/i-love-new-york.html?m=1 kan ni läsa om de bästa ätställena och drinkdställena! Listan satte verkligen guldkant på vår vistelse, vi åt gott i fantastiska miljöer hela tiden!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »