6 steg för ett lyckat inredningsresultat

Den vanligaste kommentaren jag får från människor som ber mig om hjälp är nog:   ”-Jag får liksom inte… till det”   Och det är ju det som är svårigheten ibland, att få till den harmoniska känslan i ett rum. När sakerna liksom lirar tillsammans, när vardagen flyter som en smörklick i en het stekpanna Läs Mer »

6 steg för ett lyckat inredningsresultat

Den vanligaste kommentaren jag får från människor som ber mig om hjälp är nog:
 
”-Jag får liksom inte… till det”
 
Och det är ju det som är svårigheten ibland, att få till den harmoniska känslan i ett rum. När sakerna liksom lirar tillsammans, när vardagen flyter som en smörklick i en het stekpanna för att var sak har sin plats och när välbehaget svämmar över och den enda platsen du vill vara på är hemma.
I det senaste avsnittet av Kom In-podden har jag och Hildur listat några punkter att ha med sig på vägen mot ett lyckat inredningsresultat så brygg en kopp te, sätt dig bekvämt och lyssna vettja! Kom In-podden nr 59 hittar du här.
 
 
 
Foto: illustration av Sara Zetterström

5 kommentarer på "6 steg för ett lyckat inredningsresultat"

 1. Anna skriver:

  GILLAR NÄR NI ÄR SÅ HÄR KONKRETA, BÄSTA AVSNITTET!

 2. Anonym skriver:

  Vad är det för typsnitt i illustrationen? Väldigt fint!

 3. Malin skriver:

  Hej! Lyssnar alltid på er podd!👍😊 Har du tips på vilka färger som kan passa till ett sotigt gråblått rum, hyfsat ljust (ska försöka att inte få det babyblått…). Kommer att måla sonens rum i det efter mycket kompromissande (föräldrarna vill ha vitt/gråskala, sonen på 7 år tycker att vi är tråkiga och vill ha klarblått eller illrött😉). Vilka färger/material skulle kunna passa till det när man tänker sig övriga inredningen? Gillar i övrigt vitt/gråskala/sotiga pasteller/harmoniskt/teak/stilrent men gärna med 50-talsinslag… Men får inte ihop det. Vill inte att det blir ett typiskt pojkrum pga färgen… Om du har tips så får du gärna dela med dig!😉 Ha en skön sommar!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • omslag Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • min stil omslag Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Namnlöst-1 Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • budget5 Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »