Nu grönskar det – sista chansen att vinna #kreativaodlingsbänken

En typisk fredag med mycket som ska hinnas med innan jag highfivar helgen. En tviss treäpplare bad specifikt att båda skulle hämta på förskolan idag. Fredagar är Jespers tidiga hämtdag men hallå jag är liksom ingen Anna Wintour-typ så mitt mammahjärta smälte fortare än en piggelin i 27° värme så nu ska jag hinna med Läs Mer »

Nu grönskar det – sista chansen att vinna #kreativaodlingsbänken

En typisk fredag med mycket som ska hinnas med innan jag highfivar helgen. En tviss treäpplare bad specifikt att båda skulle hämta på förskolan idag. Fredagar är Jespers tidiga hämtdag men hallå jag är liksom ingen Anna Wintour-typ så mitt mammahjärta smälte fortare än en piggelin i 27° värme så nu ska jag hinna med mitt dagsverke ungefär två timmar snabbare för att uppfylla en litens önskan. Att det råkar råda högsommar och vara just 27° varmt har absolu-u-ut inget med saken att göra. Fördel frilans som Frida skrev.
 
Men, jag ville bara påminna om att det fortfarande finns en chans att vinna den kreativa odlingsbänken i tävlingen jag har i samarbete med Hasselfors Garden, så himla kul att ni tävlar och ger mig inspiration till en framtida bok, tack för det! Kl. 15.00 idag stängs slussarna så skynda svara på de två frågorna via länken HÄR och var med och tävla. Vinnaren presenteras inom vad som får anses som rimlig tid efter att jag ätit obscena mängder med färska jordgubbar och/eller solsveda tvingar mig att söka skydd inomhus. Skyll på vädergudarna, don’t shoot the messenger.
 
I mina odlingsbänkar grönskar det äntligen – Malva in the making.

 
På morgonkvisten hamnar lådorna i skuggan men rullas hju(b)lande lätt mot nästa solspot. Sjukt smidigt med tanke på att de väger sin stadiga mylla.
 
Foto: Sara Zetterström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

ANNONS: samarbeten

 • ikea_hallbaraihop Save the date

  I fredags slog Ikea upp sajten www.hallbaraihop.se, ett samarbete med Världsnaturfonden WWF och Kommunernas energi- och klimatrådgivare. Här kommer man under nio veckor kunna ta del av smarta tips och framför allt inspiration för att leva mer hållbart hemma. Det är inte utan att jag känner mig stolt över att vara en del av projektet. Läs Mer »

 • littlemissfixit_sandlundhossain_packa Bag pilot

  Jag har under en månads tid varit bag pilot åt Sandlund/Hossain, ett nytt livsstilsmärke inom väskor.

  Läs Mer »
 • littlemissfixit_sadolin_prettypegs05 Sponstrat inlägg: Skåpets mini-makover

  I samarbete med Sadolin och Prettypegs har jag gett leksaksskåpet i Boo’s rum en mini-makeover. Ett perfekt tillfälle att få testa på ett ganska pilligt projekt med flera kulörer i scallop-mönster. Utgångspunkten var detta vita Bestå-skåp från Ikea. Jag passade även på att byta ut dörrarna till stavlimmad furu för att få in mer trä Läs Mer »

 • Vinnaren av den kreativa odlingsbänken

  Först vill jag säga tack alla ni som deltog i tävlingen! Jag vet att jag har fantastiska läsare oavsett om jag lockar med tävlingar eller inte men det känns jättekul att få så härlig respons och samtidigt kunna ge tillbaka något fint, tack Hasselfors Garden för att jag fick möjlighet att ge en läsare en Läs Mer »