Välkommen hem

Den här sommaren går nog till blogghisorien som den mest inläggsfattiga, jag är ledsen för det. Jo, faktiskt – för samtidigt som jag har haft en mer ner(läs: av)kopplad semester än på länge så har jag ändå bloggat en hel del liksom i huvudet. Och det är ju lite slösigt kan man tycka, när det Läs Mer »

Välkommen hem

Den här sommaren går nog till blogghisorien som den mest inläggsfattiga, jag är ledsen för det. Jo, faktiskt – för samtidigt som jag har haft en mer ner(läs: av)kopplad semester än på länge så har jag ändå bloggat en hel del liksom i huvudet. Och det är ju lite slösigt kan man tycka, när det inte kommit någon till gagn men ändå bidrar till hjärnkarusell – alla som bloggar vet nog vad jag pratar om. Igår kväll kom jag hem från USA, och jo, det var verkligen en upplevelse även om det var nog var så långt ifrån snygginredning som man kan komma, ska försöka få till en sammanfattning från resan.
 
Nu ska jag åka ut till torpet och förbereda för de nya gästerna som kommmer imorgon. En grej jag gjort till alla hyresgäster är att ställa en flaska mousserande på kylning tillsammans med en personlig hälsning, en supersimpel grej som verkar varit uppskattad! Den här gången klippte jag till ett ”flaskförkläde” i kartong och dekorerade med tusch, dessutom tror jag det bidrar till att gästerna tar bättre hand om om stället när man faktiskt påminner dem om att de är i någons ”home”. Vi har hyrt ut stugan en hel del i sommar och när de här gästerna har åkt är det dags för lite egentid där ute, ja som i familjehäng för vår del alltså. Det ska bli mysigt, och visst kändes det som om hösten kom idag?!
 
Foto: Sara Zetterström

5 kommentarer på "Välkommen hem"

 1. Välkommen hem till Sverige!
  Vilken fin gest till era gäster. Hade jag uppskattat. 🙂

  Kram kram

 2. Emma skriver:

  Wow vad snyggt du textar!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

DIY- projekt

 • DIY – tavelvägg av foto modell större

  Igår var jag inne en sväng på Bolia i Bergen och såg en mäktig tavellösning. Man hade tagit ett stort foto (det kan man beställa från ett tryckeri) och delat upp det och ramat in det i flera mindre ramar, nåväl den största är 50x70cm, vilket ger en häftig effekt och skapar ju möjligheten att Läs Mer »

 • lillstugan_collage Moodboard Lillstugan

  Vi fick en härlig söndag med lunch på Pelles, långpromenad på kala klippor och plocka smultron på strå, krabbfiske och underskattat god sommarmat (med färska primörer). Vid läggdags igår kände jag att Boo hade feber och sen var det dags även för Jesper. Semesterklassiker – när ledigheten äntligen kommer, kommer även sjukdomarna som ett brev Läs Mer »

 • littlemissfixit_DIY_infantcot01 DIY – säker påbyggnadssäng för spädbarn

  Förr-förra helgen åkte vi på bebissafari genom Småland och hälsade på olika vänner som blivit fler i familjen. Hemma hos Elin & Henrik träffade vi storebror Charlie och nya lilla Vera-Lo som bara var 10 dagar gammal. Förutom av den ljuvliga lilla fröken som mest sov sig genom vårt besök så blev jag lite betagen Läs Mer »

 • littlemissfixit_toalettrenovering_dag5_02 Tolettrenovering dag 5

  Jag tänkte det är dags att visa lite från renoveringen. Som vanligt när man gör allt själv, och ännu hellre tillsammans med en 3-åring, så tar det betydligt längre tid än om man anlitar hantverkare. Det är lite som att livet tar mycket större plats när man jobbar åt sig själv och inte särskilt många Läs Mer »