Våra bloggare!

Rum Hemmas webb växer! Vi är oerhört glada att få presentera våra nya bloggare: Bloggaibagis, Little Miss Fix It och AnyhowElisabeth. För att ni ska lära känna trion bättre har vi ställt tre snabba frågor till dem. Ta del av det här!

Läs Mer »

Våra bloggare!

Rum Hemmas webb växer och vi är oerhört glada att få presentera våra nya bloggare. En trio med talang och säker stilkänsla – lär känna de här nedan. 

Text: Ajda Dzambic

image1 kopiera

Blogga i Bagis

Välkommen! Vem är du? Berätta kort om dig själv.
Tack! Jag heter Janniche och driver instakontot bloggaibagis. Kommer ursprungligen från Norge, bor i Bagarmossen, söder om Stockholm. Har två barn, Rio och Otis och jobbar med UX-design. Jag är intresserad av design i alla former och särskilt inredning. Älskar Instagram för all inspo och härliga människor jag haft nöjet att träffa!

Vad kommer du bjuda läsarna på?
De flesta bilderna är från radhuset, det är nästan ständigt nåt inredningsprojekt på gång här hemma. Ibland slinker ett och annat barn med på bild, nåt recept eller tips på andra som ger mig idéer och drömmiga bildflöden.

Hur är din inredningsstil?
Oj, va svårt. Min stil ändras ganska ofta, men just nu gillar jag det dova, lugna. Älskar tapeter! Det är väl en modern stil med lite 50-talsinslag skulle jag säga. Radhuset är byggt 54 och mycket är bevarat.

Besök bloggen här.

Sara

Little Miss Fix It

Sara, berätta kort om dig själv!
Little miss fix it har funnits i snart ett decennium och det betyder väl att jag inte är tjugonånting längre. Jag bor med min man och dotter i ett gammalt hus från 1910, som jag lite slarvigt kallar för Hundraåringen. Lyckligtvis jobbar jag med det roligaste jag vet nämligen inredning & fotostyling.

Vad kommer du bjuda läsarna på?
I bloggen bjuder jag på en blandning av jobb, vardag och en hel del DIY. Little miss fix it kom till som en spegling av min livsfilosofi att det mesta går att göra själv – med lite uppfinningsrikedom, tid och en tålmodig familj kommer man rätt långt.

Hur är din inredningsstil?
Min inredningsstil är precis som mitt hem i ständig förändring men sammanfattningsvis rör det sig någonstans mellan nytt & nött av ljust skandinaviskt och fransk bistro.

Besök bloggen här.

AnyhowElisabeth

AnyhowElisabeth

Hur skulle du beskriva dig själv?
Jag är en f.d. Marknadschef och sen cirka 10 år tillbaka är jag inredare, stylist och smyckesdesigner. Jag är född helt hopplöst överpositiv, ständigt på väg. Njuter mig igenom livet så hårt jag kan och fyller på energidepåerna med hjälp av allt vackert i vår värld.

Vad kommer du bjuda läsarna på?
Jag kommer bjuda på färg- och form, tips och idéer.

Hur är din inredningsstil?
Eklektiskt bohemisk, en hopplös kombination

Besök bloggen här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Nyheter

 • budget07_hemsida Tio budgetköp för ett kul kök

  Textilier, färger, fina detaljer och ett djurhuvud – i veckans budgetsvep frossar vi i enkla, budgetvänliga, alternativ till hur man bäst uppdaterar och livar upp i köket. Roligt porslin behöver inte kosta skjortan. Våga mixa och matcha olika färger och mönster, det livar upp. Skål i ockra, 29 kronor, spräcklig skål, 59 kronor, Duka/City Gross. Läs Mer »

 • IMG_5473_ny RESEGUIDE: HONGKONG

  Flest skyskrapor och världens mest besökta destination. Hongkong är rekordens stad – ett myllrande inferno av neonskyltar, tutande taxibilar och stressade storstadsmänniskor. Men staden är också en grön oas med vidunderlig natur, bambuskog, skärgård och matlagning i världsklass. Rum Hemma tog direktflyget från Stockholm och fann sinnesro bland prisvärda Michelinrestauranger och stillsamma vandringsleder. Och naturligtvis en Läs Mer »

 • 1 omslag Ellos <3 vintage

  I augusti släpper Ellos en vintagekollektion med keramik, ljuskoppar och annan dekoration, handplockad från bland annat Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs.

  Läs Mer »
 • 84e2dfe50dc1ba4c_org Styr dina smarta Ikea-lampor med rösten

  Under sommar och höst 2017 tar Ikea nästa steg mot ett smartare hem. Genom en rad uppdateringar kommer det bland annat vara möjligt att styra Ikeas Smart-belysning med röstkommando.

  Läs Mer »