Funktionellt hantverk till hallen

Granits senaste samarbete med Smålands Skinnmanufaktur och Formbruket släpps i butik på torsdag. Den efterlängtade kollektionen består av möbler och inredningsdetaljer för hallen, så som en bänk, knopplister och hängare.

Läs Mer »

Funktionellt hantverk till hallen

01 kopiera

På torsdag släpps äntligen Granits senaste samarbete med Hillevi från Smålands Skinnmanufaktur och Sara från Formbruket. Den efterlängtade kollektionen består av möbler och inredningsdetaljer för hallen, så som en bänk, knopplister och hängare. Samtliga produkter skapades i ask och ljust läder och visar på vackert hantverk av hög kvalitet. Kollektionen produceras i Småland och släpps i begränsad upplaga.

02 kopiera

04 kopiera

Text: Ajda Dzambic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • omslag Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • min stil omslag Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Namnlöst-1 Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • budget5 Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »