Veckans Hemnet-favorit: Herrgård med kunglig prägel

Veckans drömhem är en idyllisk herrgård i Kil, två mil norr om Karlstad. Apertin Herrgård har en rik historia och har genom åren fått besök från såväl kungligheter som de litterära mästarna Gustaf Fröding och Selma Lagerlöf.

Läs Mer »

Veckans Hemnet-favorit: Herrgård med kunglig prägel

1

Veckans drömhem är en idyllisk herrgård i Kil, två mil norr om Karlstad. Apertin Herrgård har en rik historia och har genom åren fått besök från såväl kungligheter som de litterära mästarna Gustaf Fröding och Selma Lagerlöf. Huvudbyggnaden uppfördes på 1670-talet men gården har anor ända från 1100-talet. Fastigheten sträcker sig över 950m2 och har en tomt på 350 hektar. Sedan 1990 bedrivs det hotell på gården. Priset för herrgården är 34 500 000 kronor. Mer information och fler bilder finns hos Eklund.

2

3

4

5

6

7

8

Text: Ajda Dzambic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma hos