Bo i Van Goghs sovrum

Är du en Van Gogh-fantast? Har du någon gång velat bo i en målning? Nu har du chansen. På Airbnb ligger nämligen en annons ute för ett rum i slående replika av Van Goghs målning ”Sovrum”.

Läs Mer »

Bo i Van Goghs sovrum

VanGogh1Är du en Van Gogh-fantast? Har du någon gång velat bo i en målning? Nu har du chansen. På Airbnb ligger nämligen en annons ute för ett rum i slående replika av Van Goghs målning ”Sovrum”. Detta imponerande objekt erbjuder en tredimensionell upplevelse av Van Goghs klassiker och inkluderar alla detaljer från originalmålningen. Rummet uppfördes i samband med utställningen ”Van Gogh’s Bedrooms” på Art Institute of Chicago, som fokuserar på Van Goghs husliga målningar. Tyvärr är rummet redan fullbokat men utställningen pågår mellan 14 februari – 10 maj 2016.

VanGogh2

VanGogh3

VanGogh4

VanGogh5

VanGogh6

Text: Ajda Dzambic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inspiration

 • omslag Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • min stil omslag Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Namnlöst-1 Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • mån inst nr2 Månadens instagrammare

  Bakom det drömska och inspirerande kontot @viktoriaholmgren hittar vi den Umeåbaserade fotografen och influencern. För Rum Hemma delar hon med sig av sina bästa knep och tips för en perfekt bild.

  Läs Mer »