Vårkänslor och tidiga helgplaner

Redaktionsbloggen är igång, vi drömmer om långa helgfrukostar och längtar till våren.

Läs Mer »

Vårkänslor och tidiga helgplaner

Den hektiska men inspirerande designveckan är över och vi har precis lämnat ett fint nummer till tryck. Livet på redaktionen har börjat återgå till det normala och vi är redan nu i full gång med ett nytt nummer. Eller i alla fall jag och Amina. Joanna har packat resväskan och begett sig mot Wales och Cardiff där hon nu befinner sig för ett resereportage, resultatet får ni se i nummer fyra, men tills dess – häng med oss på Insta!

Och, så här halvvägs in på veckan är det svårt att inte börja smida lite helgplaner. Jag kan i alla fall inte sluta tänka på; hur skönt det kommer att bli att få slippa kriga mot snoozefunktionen på mobilen, den långa helgfrukosten som övergår till lunch, eller promenaden i solen som idag inte känts allt för långt bort.

ny bildsophia

Morgonpromenad till jobbet. Jag förtränger kylan och låtsats att det är vår.

imagescones

Att få vakna upp till nybakade scones. Lördagar när de är som bäst.

Kram

Red-Sophia


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Instagram