Sköna söndag

I kontrast till gårdagen som mest handlade om att bära och släpa och slita och kånka ett helt stort lass till återvinningen främst från utrensning av vårt ”förråd” som numera är sovrum, självklart i blåst och regn på tvären, så går dagen i lite skönare tecken. För att triumfa paddan så ägnade vi morgonen åt Läs Mer »

Sköna söndag

I kontrast till gårdagen som mest handlade om att bära och släpa och slita och kånka ett helt stort lass till återvinningen främst från utrensning av vårt ”förråd” som numera är sovrum, självklart i blåst och regn på tvären, så går dagen i lite skönare tecken. För att triumfa paddan så ägnade vi morgonen åt att bygga ett katthus, nu blir det våfflor och sen ska jag hitta passande ram till nytillskottet i pappröret som syns i bild. Ja just ja, sen ska jag visst flytta ur mitt kontor också, så mycket för en skön söndag.

Vi trodde ju förresten att huset skulle vara till Knatten, den en gång vita luddtussen till gosedjur som det släpats runt på i över tre år, men det visade sig vara en annan liten katt som också flyttat in.

littlemissfixit_katthus01littlemissfixit_katthus02 littlemissfixit_katthus03

[ o ]: Sara Zetterström


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Hemma Hos Mig

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • littlemissfixit_newin_karlskronalampfabrik02 Senaste nytt

  I somras köpte jag ju en oljelampa till Torpet. Det är så himla mysigt med den typen av belysning tycker jag och redan där i Lysekil tittade vi på en storebror till Hundraåringen utan att göra slag i saken. Tidigare i veckan var Jesper och klippte sig och överraskade mig med att förutom nyfriserad komma Läs Mer »

 • img_4617-1.jpg Hörde jag torparhelg?!

  Ett lustigt sammanträffande, jag funderade på vad jag skulle blogga om idag på väg till jobbet och Johanna satte fingret på samma sak som jag tänkte då, att det går inflation i uttryck och jag tänkte just vad jag skulle skriva som rubrik istället för ”Happy Friday”. Kom inte på något revolutionerande, förr skrev jag ju Läs Mer »

 • littlemissfixit_happyfriday_pallobukett02 Happy Friday!

    Hur fort gick den här veckan? Plötsligt sitter jag här efter en tidig grillmiddag och har hela helgen framför mig igen. Den kommer bestå av listmålning på hemmaplan och middagsbjudningar på bortaplan. Idag cyklade jag inte förbi min favoritblomaffär Blomman för dagen på vägen hem för helgbuketten från förra veckan är fortfarande fantastiskt fin! Jag Läs Mer »