Sara tipsar

Från och med Rum Hemma nr. 3, pappersversionen, finns en sida som heter ”Sara tipsar”. Där kommer jag nu framöver dela med mig av DIY och allmänna inredningstips.

Läs Mer »

Sara tipsar

Jag är hemskt ledsen men jag får inte ihop någon lista den här veckan heller. Vanligtvis brukar jag anteckna små notiser och så sakteliga bygga på ett inlägg under veckan som går men det är som att all energi går åt till att vara ny på jobbet. Men snart är mitt ”blandband” tillbaka.

Däremot kan jag tipsa om något som faktiskt hade kunnat platsa i listan av sånt som upptagit min tid på sistone. Från och med Rum Hemma nr. 3, pappersversionen, finns nämligen en sida som heter ”Sara tipsar”. Där kommer jag nu framöver dela med mig av DIY och allmänna inredningstips. Först ut tipsar jag om hur man kan använda oväntade ytor att placera växter på. Jag har själv inte sett det i tryck men jag har redan svarat på en prenummerantfråga. Blomman på pallen är en Rumslind.

 

I den här soffan har vi precis suttit framför brasan och betalat räkningarna, söndagsnöje deluxe. Verkligen.

littlemissfixit_sarastips01_mobleramedvaxter

[ o ]: Sara Zetterström


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • littlemissfixit_bukett_tackochhej Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • IMG_3623 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • IMG_2839 Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • lmfi10years02 Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »