9 från insta

Februari sammanfattat i nio små fyrkanter.

Läs Mer »

9 från insta

Jag gjorde nästan parodi på mig själv ikväll, minus bockarna bruse-incidenten så såg kvällsrutinen precis ut som då, pretty much. Så här sitter jag tvångsduschad för att överhuvudtaget hålla ögonen öppna… Det var några månader sedan jag körde ”9 från insta”, mest för att min telefon sjungit på sista versen sedan innan jul. Nytt jobb, ny telefon och lite nya tillskott på Insta, du hittar mig på @littlemissfixit

1.] Snön (kom och) försvann i februari och fram kom ett litet torp, längtar efter sol, värme och vårstädning. 2.] Nya toan kom på plats och husets minste rum är också det finaste. 3.] Nytt jobb och nya utmaningar!  Arkitektens handbok är min snuttefilt nowadays. 4.] Månadens i särklass pilligaste projekt var samarbetet med Sadolin och PrettyPegs då jag bestämde mig för att måla snäckor över hela leksaksskåpet i Boo’s rum. Ingen kommer ihåg en fegis. 5.] Fick många komplimanger för denna outfit, världens enklaste sätt att piffa upp vilken skjorta/blus som helst, bara att knyta ett sidenband runt halsen. 6.] Sista uppdraget för Ikea på obestämd tid blev en mindre kökskatalog för en annan världsdel. Saknar redan alla härliga människor på det där stället. 7.] Vårkänslor på frukostbordet med grapefrukt varje dag. 8.] Ännu mer vårkänslor när mina älsklingsblommor anemonerna tittar fram! 9.] Tack februari för att ljuset kom tillbaka och för att Hundraåringen blev med en matta modell fotbollsplan…

littlemissfixir_9instafeb16

Precis nu cyklade Jesper genom vardagsrummet. Ja ni läste rätt. Bildbevis finns på Insta och nej, min familj är inte riktigt klok och jag älskar’t!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • littlemissfixit_bukett_tackochhej Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • IMG_3623 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • IMG_2839 Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • lmfi10years02 Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »