Knack, knack. Kom in-podden!

Ni är många som frågat om vi gett upp poddandet och handen på hjärtat så gjorde vi nästan det ett tag för det såg rätt så mörkt ut på Kom In-fronten. När jag började på Tengbom blev liksom Hildur och jag alldeles rysligt osynkade eftersom jag numera jobbar kontorstimmar 8-17 med projekt jag inte styr Läs Mer »

Knack, knack. Kom in-podden!

Ni är många som frågat om vi gett upp poddandet och handen på hjärtat så gjorde vi nästan det ett tag för det såg rätt så mörkt ut på Kom In-fronten. När jag började på Tengbom blev liksom Hildur och jag alldeles rysligt osynkade eftersom jag numera jobbar kontorstimmar 8-17 med projekt jag inte styr över helt själv och alltså inte kan smita ifrån en för en timmes poddande eller så, och eftersom hon tillbringar kvällarna i en ishall. Från att ha pratat per telefon nästan varje dag har det nu gått veckor emellan att vi hörts. Men, plötsligt hände det – lördagen bjöd på ett par timmars ”tjöt” och en av dem spelade vi in och har du saknat västgötskan och sörmländskan i kombination så finns det nu i etern , Kom In-podden nr 68.

komin_68_recap


4 kommentarer på "Knack, knack. Kom in-podden!"

 1. Ems skriver:

  Hurra!!!!!!!

 2. Annika Lindholm skriver:

  Hej Sara!
  Tack för en rolig blogg. Jag är en dålig bloggläsare men följer en enda – och det är din!
  Du har fått mig att vilja flytta tillbaka till min barndomsstad Kalmar. Det verkar ju gå att trivas riktigt bra där, även med ens behov av större städers utbud.
  Vill bara fråga vart du köpt dina fina breda silverringar som syns på din profilbild på bloggen. Och så undrar jag om du lagt ditt träningskonto på instagram på vila?
  Förstår att tusen personer frågar saker varje vecka, så svara bara om du har tid över.
  Tack för inspiration och fina inlägg, både på blogg och instagram.
  Med vänlig hälsning, Annika Lindholm

  • Little Miss Fix It skriver:

   Hej Annika!
   Men jeeeze, känner mig oerhört hedrad, tack för din kommentar och för att du följer Little miss fix it <3. Ja Kalmar är en härlig liten stad med stor potential, som ligger galet avsides bara (om släkten bor på annan ort) ;). Ringen på min högra hand (till vänster) är en Wide & Signature från Efva Attling http://www.efvaattling.se/wide-and-signature-ring-silver/p/1401 som jag burit varje dag i fjorton år . tröttnar aldrig! På vänsterhanden sitter min förlovningsring och alliansring i vitguld.
   Nja, snarare vinteride?! Den individuella träningen (som inspirerar till insta-bilder) har fått stå tillbaka för innebandy 1-2 ggr i veckan sedan i höstas. Som på sistone varit väldigt osynlig även den måste jag säga… men det hägrar ett par springlopp framöver så nu är det dags att snöra på sig joggingskorna igen! (bara att skriva att jag ska ut och springa gjorde mig jättetrött ha-ha). Än en gång tack för din kommentar!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • littlemissfixit_bukett_tackochhej Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • IMG_3623 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • IMG_2839 Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • lmfi10years02 Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »