Tips till alla butiker och restauranger; glada barn – glada föräldrar.

Jag får visst krypa till korset och erkänna att de där utlovade bilderna av det som följde med hem från Granit inte blivit verklighet. Grejerna ligger kvar i påsen och fokus har varit att jobbmässigt hinna med ett presentationsmaterial innan påsk och fjäll-ledigheten jag nu laddar för. Men jag tänkte på en sak när vi Läs Mer »

Tips till alla butiker och restauranger; glada barn – glada föräldrar.

Jag får visst krypa till korset och erkänna att de där utlovade bilderna av det som följde med hem från Granit inte blivit verklighet. Grejerna ligger kvar i påsen och fokus har varit att jobbmässigt hinna med ett presentationsmaterial innan påsk och fjäll-ledigheten jag nu laddar för. Men jag tänkte på en sak när vi var i affären på Södergatan i Malmö, alla butiker (eller restauranger) som gör vistelsen för barn bättre gör den även bättre för föräldrarna. Här fanns ett ritbord för kidsen som Boo genast hittade vilket gjorde att hennes päron då kunde gå runt i lugn och ro och mäta och fundera över vilken variant till vägghängd förvaring vi skulle ha i köket. Gilla på butiker som fattat att glada barn ger en bättre upplevelse och glada föräldrar (som förstås kommer därifrån med ett längre kvitto än de planerat).

Nu ska här förberedas brunch för det vankas finbesök innan vi drar norrut.

boo_granit02boo_granit06boo_granit01

”-Mamma, jag har skrivit gubbens namn här, vad heter han?”


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Butikstips

 • littlemissfixit_sjalvvattnare02 Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • svesnkt_tenn_gifts_01--1883249968-rszww1500-83 Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • village_4favourites 4 favoriter från Village

  Den här helgen såg ut så här: torsdag *blink* söndag kväll. Och här är jag nu. I veckan har det ju rapporterats en hel del från Formex och när jag läste Fridas summering här så mindes jag hur jag förra mässan gick och klämde på produkterna från relanseringen av Village. Här kommer fyra favoriter därifrån Läs Mer »

 • asalindstrom_collage_cup Gotlandsabstinens

  Åhh, jag har sån himla längt efter Gotland! Kanske för att jag var sjuk hela vistelsen i våras och liksom gick miste om min ”fix” av ön, och även för att jag i fjol precis missade Åsa Lindströms butik i Hablingbo innan den stängde för säsongen. Traditionsenligt brukar jag ju varje sommar förkroppsliga sommarminnena på Läs Mer »