Lyxiga linnedrömmar eller prisvärda alternativ

Jag är inte helt nöjd med våra linnelakan från Jotex. De är vackra att se på förstås men lite för grova mot huden. Däremot gnuggar jag gärna näsan mot våra linnehanddukar från Norrgavel och är påslakanen därifrån lika ljuvliga så drömmer jag definitivt om en uppsättning… Fast priset alltså. Förvisso lätt att bli fartblind och Läs Mer »

Lyxiga linnedrömmar eller prisvärda alternativ

Jag är inte helt nöjd med våra linnelakan från Jotex. De är vackra att se på förstås men lite för grova mot huden. Däremot gnuggar jag gärna näsan mot våra linnehanddukar från Norrgavel och är påslakanen därifrån lika ljuvliga så drömmer jag definitivt om en uppsättning… Fast priset alltså. Förvisso lätt att bli fartblind och lätta på plånboken i ren linoljedimma när man är i deras butiker men de gånger jag kommit helskinnad, eller ska jag säga o-skinnad, ut därifrån så kan jag nyktert konstatera att min smärtgräns nog passerats ett par gånger om. Så, tips på prisvärda linnelakan av god kvalitet (läs: finvävt) mottages tacksamt!

linnelakan_norrgavel

[ o ]: pressbild från Norrgavel


3 kommentarer på "Lyxiga linnedrömmar eller prisvärda alternativ"

 1. Christine skriver:

  Jag gillar mina från Ikea.. Dom är inte grova utan fina o om man tumlar dom lite när man tvättat dom så dom blir varma och sen hänger dom, blir dom perfekta. <3 HM Home har jag hört skall vara bra med.

 2. Åse skriver:

  Hm:s är suveräna! Har haft deras vita linnelakan med resår i flera år och de är perfekta! Mjuka och sköna.
  Till ett bra pris.

  Kram Åse

 3. Nenne skriver:

  Jag har två uppsättningar från H&M som jag verkligen gillar. Mycket prisvärda!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget_2B Rum Hemma får sommarfeeling och längtar ut i veckans bästa budgetköp.

    Tunna kläder och snygga accessoarer hör våren och sommaren till. Rum Hemma förvarar gärna smycken på Designtorget snygga ringkon. Ringkon, 239 kronor, Designtorget April bjöd på varma grader och sol, H&M Homes kanna i stengods får gärna svalka oss. Kanna, 199 kronor, H&M Home Piffiga ljushållare, gör sig snygga så väl inne som ute. Läs Mer »

 • luzette_foto_anders_thessing-1024x684 Vinnaren av Guldstolen 2016

  Tidigare i veckan gick Arkitekturgalan av stapeln på Cirkus i Stockholm jag var själv inte där men har förhört mig om tillställningen av de kollegor som var det, och kollat på webben förstås. Som på alla galor så delas prestigefyllda priser ut; Kasper Salin-priset för bästa byggnad, Sienapriset för bästa utemiljö, Planpriset, Bostadspriset, Kritikerpriset, Villapriset Läs Mer »

 • littlemissfixit_ally_kruka_plantagen02 Budgettips antik kruka

  Egentligen var jag på jakt efter en Corokia till ett stylingjobb jag gjorde i helgen varför jag hamnade på Plantagen som har söndagsöppet. Istället för Spökträd som de också kallas kom jag därifrån med ett antal glaserade krukor fuskmodell äldre vilket också var bra då ett antal växter står barfota. Krukan heter Ally och finns (och har Läs Mer »