Pausbild från Sälenfjällen

Veckans blandning, eller Miscellaneous som kategorin heter, tar lite påskledigt den här veckan. Det här är min utsikt genom fönstret just nu. Ljuset fladdrar i snölyktan utanför (och där slocknade den) och Hundfället tornar i bakgrunden. Stugan består till 80, eventuellt 90 procent av furu och understället är redan en andra hud. Allt i sin Läs Mer »

Pausbild från Sälenfjällen

Veckans blandning, eller Miscellaneous som kategorin heter, tar lite påskledigt den här veckan. Det här är min utsikt genom fönstret just nu. Ljuset fladdrar i snölyktan utanför (och där slocknade den) och Hundfället tornar i bakgrunden. Stugan består till 80, eventuellt 90 procent av furu och understället är redan en andra hud. Allt i sin ordning alltså. Oh well, det duggregnar förvisso lite och jag har nackspärr men håller tummarna för att ett bastubad ska göra mig skidduglig imorgon och att vädret kommer på bättre tankar.

Ser galet mycket fram emot att vara med och skapa barndomsminnen den här veckan när Boo ska stå i slalombacken för första gången. Det kan ju liksom sluta lite hur som helst med tanke på att hon ärvt sin fars (bristande) tålamod och sin mors (hetsiga) humör och att jag lite för väl kan se framför mig hur jag får ploga nerför hela Mårtenbacken med en skitförbannad treäpplare under ena armen och linjalslånga skidor under andra…

hundfjallet16

[ o ]: Sara Zetterström


En kommentar på "Pausbild från Sälenfjällen"

 1. Emma skriver:

  Ser fram emot en uppdatering på hur det blev där i backen 🙂 Kanske satt skidåkningen inbyggd i Boo?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »