Totalt insöade

Lagom när jag lagt ut mitt inlägg förra söndagen så yrkade Jesper på att vi skulle ha en av- och nerkopplad semestervecka till fjälls – utan mobil annat än korta samtal, utan Ipad och datorer. Jättebra idé då, med kvalitetstid utan uppslukande teknik, mindre bra nu när jag måste spotta ur mig hela veckans skörd Läs Mer »

Totalt insöade

Lagom när jag lagt ut mitt inlägg förra söndagen så yrkade Jesper på att vi skulle ha en av- och nerkopplad semestervecka till fjälls – utan mobil annat än korta samtal, utan Ipad och datorer. Jättebra idé då, med kvalitetstid utan uppslukande teknik, mindre bra nu när jag måste spotta ur mig hela veckans skörd av inlägg på samma dag…

Veckan sa verkligen swosh och plötsligt var det dags att packa takboxen och rulla tillbaka söderut. Vi har haft det superhärligt! Daglig dos av varm choklad i toppstugan, ömma benhinnor och fräknar på näsan. Och det bästa av allt?! Boo gillar skidåkning lika mycket som vi gör och om vi spelar våra (lift)kort rätt så har vi snart en riktig liten ski bum i familjen!

littlemissfixit_fjallen02littlemissfixit_fjallen01

[ o ]: Sara Zetterström


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Resor & Boende

 • Föreläsning med Gudy Herder

  En väldigt generös förmån vi har på jobbet är att vi får en betald personlig inspirationsresa per år. Min resa valde jag som ni kanske förstår till Interior- & Boligmessen i Bergen och föreläsningen med Gudy Herder. Så igår morse var jag på plats för att lyssna på Gudy, om taktila moodboards, hur man utformar Läs Mer »

 • littlemissfixit_interiormessa_bergen01 Ett snabbt hej från Bergen!

  Länge sedan jag uppdaterade bloggen, jag är ledsen för det. Typiskt nog så har jag inte fler timmar än att de räcker till jobb, familj och renovering om veckodagarna just nu. Kanske just därför har en inspirationsresa till Bergen känts extra efterlängtad. Redan i maj bestämde Hildur och jag in oss för att göra en Läs Mer »

 • Jesper Waldersten på Vida Museum & Konsthall

  Inte utan att jag skäms lite över att säga hur lite jag upplever Öland. Trots den omedelbara geografiska närheten. Men det har bara blivit så, Gotland är ju liksom ön i mitt hjärta. Precis som om man bara kan ha plats för en ö, men jo lite så har det blivit tyvärr. Igår var jag Läs Mer »

 • sara_boo_grundsund Lördagkväll på västkusten

  Vi packade i lugn och ro och gjorde oss ingen brådska på resan kust till kust igår, lunchade redan i Nybro och tog en lång fikapaus i Borås. Sen programmerade vi GPS:en fel och fick åka några vägfärjor extra och kom fram ganska sent. Men vad gör väl det när man kommer fram till det Läs Mer »