Fredagslistan: Frida Ramstedt

Frida Ramstedt bakom populära Trendenser berättar om sin fredagskväll, drömmöbel och hur hon bor om 10 år.

Läs Mer »

Fredagslistan: Frida Ramstedt

Trendenser har inspirerat oss i över 10 år och är en av Sveriges största bloggar inom inredning och design. I veckans fredagslista möter vi superkvinnan bakom Trendenser – Frida Ramstedt, som berättar om sin fredagskväll, favoritlåten och hur hon bor om 10 år.

fredagslistan_omslag1Foto Anna Roström

Vad står på din to do list?
På fredagar jobbar jag alltid hemifrån och brukar då passa på att fakturera, ta telefonmöten, göra intervjuer och andra saker som fungerar bäst när man har lugn och ro runt omkring sig. På veckorna är jag oftast ute på uppdrag och stajlar eller föreläser, och då har jag inte alltid med mig datorn, så det brukar alltid finnas mejl som ska besvaras och administration som ska fixas innan helgkänslan kan infinna sig.

fredagslistan_frida1Foto Trendenser

Var hittar vi dig en fredagskväll?
Hemma. I soffan. Med en bunke popcorn och min man på armlängs avstånd. Jag reser och äter ute mycket på veckorna, så när helgen kommer vill jag helst bara vara hemma med min familj och mysa.

Vilken låt kör du på repeat just nu?
Min fredagslåt – Brusa hägre lilla å av J:son Lind.

fredagslistan_frida2
Foto t.h. Anna Ramstedt

Hur kopplar du av?
Svår fråga… Jag vet inte. Eftersom jag har barn känns det inte som man kan unna sig ”avkoppling” på samma sätt längre, utan man får ta varje tillfälle i akt. En sovmorgon, en ny bok, en fika med kompisar, en SUP-dag i Varberg eller en surfresa till Biarritz. Det ser väldigt olika ut beroende på vad man har för spelrum att jobba med för stunden.

Drömmöbeln?
Wegners Flagline Chair var min drömmöbel i många år, och i samband med Trendensers 10-årsjubileum slog jag faktiskt till och köpte den som present till mig själv, som tack för hårt arbete. Just nu drömmer jag om Norrgavels svanenmärkta Soffa 100.

Var bor du om 10 år?
Jag tror vi bor kvar som vi gör nu till vardags, men när småbarnsåren är över vill jag gärna ha ett ”helghus” med havsutsikt som vi kan åka till för att få lite miljöombyte. Jag ser framför mig en naturtomt mot vattnet och ett stort trädäck där man kan sitta och titta på solnedgången.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inspiration

 • mån inst nr2 Månadens instagrammare

  Bakom det drömska och inspirerande kontot @viktoriaholmgren hittar vi den Umeåbaserade fotografen och influencern. För Rum Hemma delar hon med sig av sina bästa knep och tips för en perfekt bild.

  Läs Mer »
 • budget2 Stilrent, gult och fullt av humor – här är veckans finaste budgetköp

  Gult är utan tvekan vårens färg! Rum Hemma matchar det med klassiska former och roliga prylar i veckans bästa budgetköp. När solen skiner och Vintergäcken tittar fram ur marken förälskar vi oss i gult på nytt. Ullmatta Comolino, 649 kronor, Jotex. Rum Hemmas favorit bland Piet Hein Eeks nya kollektion för Ikea är denna fåtölj. Läs Mer »

 • webbo Mer är mer

  Avskalat och stilrent? Nej, tack. I höst är det mera och mest som gäller. Stormönstrat, randigt, blommigt och djuriskt – helst på samma gång.

  Läs Mer »
 • fanny2 Min Stil: Fanny Ekstrand

  Konsulten, modeskribenten, bloggaren och poddaren Fanny Ekstrand om tofflornas storhet, förebilder och kärleken till Söder.

  Läs Mer »