Topp 3 från Hemnet

Tre tjusiga lägenheter. Tre olika stilar. Kolla in våra favoriter från Hemnet just nu!

Läs Mer »

Topp 3 från Hemnet

Tre tjusiga lägenheter. Tre olika stilar. Det här är våra favoriter från Hemnet just nu.

1. Nyrenoverad sekelskiftesfyra

Hvitfeldtsgatan_1Nyrenoverad sekelskiftesfyra på Hvitfeldtsgatan i Göteborg med underbart ljus, som lyser upp de fina material- och färgvalen. Lägenhetens 108 kvadratmeter rymmer stora sociala ytor, tre möjliga sovrum och en härlig balkong med kvällssol. Mer info och bilder finns hos Alvhem Mäkleri.

Hvitfeldtsgatan_7Hvitfeldtsgatan_8hvitfeldsgatan


2. Ljus tvåa med härlig balkong

kronobergsgatan_7Med ett trevligt läge vid Kronobergsparken i Stockholm, ligger den här ljusa tvåan om 54 kvadratmeter med stor balkong i västerläge. Lägenheten har genomgående planlösning och vackra originaldetaljer såsom fina fönster och bevarade takrosetter. Mer info och bilder finns hos Alexander White.

kronobergsgatan_5kronobergsgatan_2


3. Luftig funkistvåa

norragubberogatan_8Fin funkistvåa i Göteborg med bra planlösning och bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, kalkstensfönsterbänkar och öppen spis. Ljuset strömmar in, och under sommarhalvåret utgör balkongen en trevlig förlängning av lägenheten. Mer info och bilder finns hos Stadshem.

norragubberogatan_3norragubberogatan_2


2 kommentarer på "Topp 3 från Hemnet"

 1. Marie skriver:

  Kul med bilder från hemnet, gillar ”riktiga hem” mer än superstylade projekt.. Dessa kanske iofs har haft styling av mäklarna, men det bor ju ändå någon där.
  Jag gillade verkligen ”greige” färgen i första lägenheten, är det nästa stora färg på kök tror ni? Annars hittade jag själv den här vackra lilla ettan med en grönaktigt kök, det kändes helrätt tycker jag i alla fall:
  http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1rum-birkastan-vasastan-stockholms-kommun-tomtebogatan-31,-3tr-og-9162638

  Tack för en bra blogg!

  • Redaktion skriver:

   Vi håller med! Den greige färgen är så himla fin, och syns mycket nu – tillsammans med den gröna färgen du nämner.
   Ha det fint!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • omslag Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • min stil omslag Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Namnlöst-1 Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • budget5 Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »