Sno stilen

Sno barnrums-stilen från vår ljusa favorit i Göteborg.

Läs Mer »

Sno stilen

Hvitfeldtsgatan_8-1024x683

En av våra favoriter från Hemnet just nu är den här nyrenoverade sekelskiftesfyran på Hvitfeldtsgatan i Göteborg. Vi hjälper dig sno stilen från det härliga barnrummet, som är precis lika ljust som resten av lägenhetens 108 kvadratmetrar.
Mer bilder och info finns hos Alvhem Mäkleri.

 

 

 

leksaker

Apa, från 1095 kronor, Kay Bojesen. Flodhäst Zuny, 500 kronor, Omm Design

 

kudde.stol.säng

Kuddfodral Washed Linen, 299 kronor, Tell Me More. Stol About a chair 22, 2380 kronor, HAY. Spjälsäng Gulliver, 899 kronor, IKEA.

 

poster

Poster Birds, 330 kronor, Mini Empire. Poster Deep Woods, 300 kronor, Mini Empire.

 

tält

Canvastält, 1099 kronor, Granit.

camden-matta-sidaA
Dubbelsidig matta Camden, 3320 kronor, Kilroy Indbo.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • morsdag På söndag är det morsdag – vi listar de finaste prylarna att hylla mamma med!

    Gläns i sommarens färg med ett piffigt nagellack att pynta tår och naglar med. Nagellack, 50 kronor H&m Fira en mamma du tycker om genom att ge bort ett gåvobevis från SOS Barnbyar. sos-barnbyar.se/morsdag Bling Bling – fira ordentligt på söndag och låt henne skina med denna fina. Ring, 1 549 kronor Maria Black Läs Mer »

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget5 Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »

 • Sommarens Budget Italienska vibbar i veckans bästa budgetköp

  Möbelveckan i Milano är över men Rum Hemma lever kvar i Sydeuropa en stund till. I veckans budgetköp drömmer vi om gelato, röda färgtoner och svala uttryck. Vackert fat, perfekt för snygga smycken eller goda ostar. Ciao Bella! Fat, 129 kronor, H&M Home. Klart glassen ska serveras med stil, rostfri bägare på fot och rödspräcklig Läs Mer »