Fredagslistan: Emilie Lilja

Modell och DJ. Veckans fredagsgäst är danska Emilie Lilja, som snackar bra helgmusik, inspiration och framtidsdrömmar.

Läs Mer »

Fredagslistan: Emilie Lilja

Danska modellen och DJ:n Emilie Lilja guidar oss genom sig helg, snackar inspirationskällor, bra helgmusik och framtidsdrömmar.

DitlevRosing_LILJA1_FINAL1

Guida oss genom din helg, vad har du för planer?
På fredag ska jag spela på en privatfest. Lördagar och söndagar hänger jag numer mest i sommarstugan, där jag har det gott och förbereder för att kunna spendera mer tid där till sommaren. Söndagar brukar jag mest ligga på soffan, titta på serier och ha min cheatday!

emilie3

Hur kopplar du av?
Jag kopplar av allra bäst när jag går eller joggar en lång tur med min pojkvän, eller när jag ligger på soffan i mjukisar och slö-tittar på tv!

Vilken musik går varm under helgen?
Drakes nya album står just nu högt i kurs! Särskilt låtar som Too Good feat. Rihanna och With You feat. PARTYNEXTDOOR. Utöver det älskar jag att lyssna på The 1975 när jag gör mig redo för att gå ut.

emi

Vad inspirerar dig?
Människor, pojkvännen, mitt arbete, kollegor och konkurrenter inspirerar mig mycket varje dag. De inspirerar mig till att utforska mig själv, att bli bättre och att utveckla mitt eget varumärke.

Var befinner du dig i livet om 10 år?
Om 10 år bor jag i Köpenhamn och har tre eller fyra barn – och så lever jag på det fantastiska projekt som jag håller på att utveckla just nu, men som jag tyvärr inte kan berätta mer om just nu.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inspiration

 • omslag Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • min stil omslag Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Namnlöst-1 Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • mån inst nr2 Månadens instagrammare

  Bakom det drömska och inspirerande kontot @viktoriaholmgren hittar vi den Umeåbaserade fotografen och influencern. För Rum Hemma delar hon med sig av sina bästa knep och tips för en perfekt bild.

  Läs Mer »