Majbarn

Idag är det min födelsedag! Förvisso är jag född strax innan halv fem på eftermiddagen den 19 maj men eftersom både jobb och sjukdom hotade den riktiga födelsedagskänslan tidigare i veckan så bestämde vi helt sonika att flytta på min dag i år. Man kan faktiskt det, särskilt om man tycker alldeles särskilt mycket mer Läs Mer »

Majbarn

image

Idag är det min födelsedag! Förvisso är jag född strax innan halv fem på eftermiddagen den 19 maj men eftersom både jobb och sjukdom hotade den riktiga födelsedagskänslan tidigare i veckan så bestämde vi helt sonika att flytta på min dag i år. Man kan faktiskt det, särskilt om man tycker alldeles särskilt mycket mer om att fira födelsedagar än att någon är sjuk.

Nu är jag ju inte helt säker på vad Jesper tycker är värst, om det är att förbereda en födelsedagsmorgon för sin fru eller om det är att vakna med 40,6 i temp som han gjorde i onsdags. De är nog lite jämbördiga nära döden upplevelse om du frågar honom. Men. Han vet hur mycket jag uppskattar det och alltså står han ut med att välja blommor, blåsa upp ballonger, duka frukostbrickan med tårta och till och med sjunga på min födelsedag. Som jag älskar honom för det!

Visst, med en treåring i huset har väl lite av mystiken och överraskningen avtagit kanske. Om en säger så.

Men hon avslöjade i alla fall inte vad det var i paketet…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »