10 presenter till mors dag

Glöm inte bort mors dag på söndag! Rum Hemma har valt ut tio fina presenter att skämma bort mamma med.

Läs Mer »

10 presenter till mors dag

Glöm inte bort mammas dag på söndag! Rum Hemma har valt ut tio fina presenter att uppvakta med.

zara.home

Grön keramikvas, 519 kronor, Zara Home. Vit keramikvas, 359 kronor, Zara Home.

092

Handcrème, 179 kronor, L:a Bruket

LINUM1

Kuddar Nouveau, 249 kronor, Linum

 

928004
Korg Seagrass, 299 kronor, Bloomingville.

 

bb

Body Cream, 600 kronor, Byredo. Print Lama, 695 kronor, Aiayu via Mimmi Staaf Möbelmakeri.

talhaoui-noname

Print No Name, 1600 kronor, Moley Talhaoui via Absolut Art.

lakarmissionen

Ge bort en gåva som gör skillnad!
Spädbarnsdödligheten i östra DR Kongo är en av de högsta i världen. För endast 150 kronor kan en kvinna få föda sitt barn på ett rent sjukhus och under uppsikt av läkare, i stället för hemma i hyddan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • morsdag På söndag är det morsdag – vi listar de finaste prylarna att hylla mamma med!

    Gläns i sommarens färg med ett piffigt nagellack att pynta tår och naglar med. Nagellack, 50 kronor H&m Fira en mamma du tycker om genom att ge bort ett gåvobevis från SOS Barnbyar. sos-barnbyar.se/morsdag Bling Bling – fira ordentligt på söndag och låt henne skina med denna fina. Ring, 1 549 kronor Maria Black Läs Mer »

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget5 Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »

 • Sommarens Budget Italienska vibbar i veckans bästa budgetköp

  Möbelveckan i Milano är över men Rum Hemma lever kvar i Sydeuropa en stund till. I veckans budgetköp drömmer vi om gelato, röda färgtoner och svala uttryck. Vackert fat, perfekt för snygga smycken eller goda ostar. Ciao Bella! Fat, 129 kronor, H&M Home. Klart glassen ska serveras med stil, rostfri bägare på fot och rödspräcklig Läs Mer »