Jag tog tidig helg igår och vi styrde kosan mot Torpet. Det är sällan vi åker ut redan på fredagen men det var en hel del som skulle hinnas med den här helgen. Imorse när jag vaknade var det tjocksockar som gällde men ganska snart sprack det upp. Vi hängde på låset på brädgården för Läs Mer »

Jag tog tidig helg igår och vi styrde kosan mot Torpet. Det är sällan vi åker ut redan på fredagen men det var en hel del som skulle hinnas med den här helgen.

Imorse när jag vaknade var det tjocksockar som gällde men ganska snart sprack det upp. Vi hängde på låset på brädgården för att förbereda både för gäststuga och midsommar.

image

Boo hade för första gången en kompis som skulle sova över och idag har jag ömsom önskat att en skulle ha tvillingar och ömsom känt att två snart fyraåringar är minst en för mycket…

image

Förutom att vi dammade av Phyragoras sats och mätte ut var plintarna till Lillstugan skulle hamna så tog vi en picknick på stranden. Lite som världens bästa grej att slippa stekoset och grädda pannkakorna på den portabla kokplattan ute på farstubron.

image

Har precis sövt helgens bonusbarn med trädgårdsprogram på Play och håller tummarna nu för att vi slipper köra 4 mil med en hemlängtig onge framåt småtimmarna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »