9 från insta

Maj månad, födelsedagsmånaden, favoritmånaden. Om man kan gifta sig med en månad så skulle maj bli min fru så att jag ständigt kunde ha en släng vårsol vid min sida. Jag har sammanfattat de senaste 31 dagarna med ett insta-collage och vill du se mer av liknande så kan du följa mig på @littlemissfixit här. Läs Mer »

9 från insta

Maj månad, födelsedagsmånaden, favoritmånaden. Om man kan gifta sig med en månad så skulle maj bli min fru så att jag ständigt kunde ha en släng vårsol vid min sida. Jag har sammanfattat de senaste 31 dagarna med ett insta-collage och vill du se mer av liknande så kan du följa mig på @littlemissfixit här.

image

1) På dessa fyra vårar med torpet har vi aldrig öppnat det så sent som i år, men istället fick vi den hela blommiga härligheten från start. 2) Liljekonvaljer är barndomsminnen och doftar mig yr. 3) Vädret! Så många soldagar och inte minst kvällar. Jespers Pilen i kvällssol är som ett vykort signerat livet på landet. 4) Drygt en månad tidigare än i fjol premiärbadade jag (utan bastu alltså) och det var t o m simbart (även om jag inte tog simborgarmärket precis). 5) Så kom de alltså till slut – presentbesticken från Laguiole ♡. 6) Istället för påsk och sensommarresor så gjorde vi Gotland på Kristi flygare i år, eller gjorde och gjorde. Strax efter att den här bilden togs fick jag halsfluss, något som kom att prägla hela månaden. (Buhu-buhu.) 7) För(smak)sommar deluxe, sill & potäter känns som den perfekta torplunchen. 8) Mornar som dessa får mig att vilja skaffa en bil till så att vi kan pendla från livet på landet även under arbetsveckorna. 9) Syrensaft in the making, recept kommer senare i veckan -håll utkik!

Vilken månad! Jag säger som Simon & Garfunkel: May, she will stay, resting in my arms again…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Little Miss Fix It

 • littlemissfixit_bukett_tackochhej Mitt varmaste tack!

  Som ni kanske förstått har något varit i görningen här på bloggen. Efter ett år på RUM hemma har jag bestämt mig för att flytta hem till blogg.se, hem till där allt började 2006. Det har varit en spännande tid och jag är tacksam över att ha varit en del av tidningens webbsatsning, och inte Läs Mer »

 • IMG_3623 9 från Insta

  Juli sa bara swosh. Sol, bad, västkust, östkust och kompishäng deluxe kan sammanfatta denna sommarmånad. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram (@littlemissfixit) än här på bloggen (mest p g a att jag inte kunnat blogga från mobilen, tekniskt strul i semestertider, gaah) och här kommer nio bilder från min semester, som tack och Läs Mer »

 • IMG_2839 Hej då juni. Hej semester!

  Vilken underbar sommarmånad jag blickar tillbaka mot. Du som följer mig på Instagram känner kanske igen bilderna för här kommer en samling av nio stycken som sammanfattar juni; 1). Juni började lite tungt när min mormor smet mot nya äventyr. 2). Bloggen passerade 10-årsstrecket och jag firade det med återvunna nyårsballonger ute på torpet. Någon Läs Mer »

 • lmfi10years02 Little miss fix it 10 år!

  Jag minns så himla tydligt den där varma sommaren 2006. Jag hade precis fått beskedet att jag skulle tillbringa höstterminen i Tyskland och tänkte att det vore bra att ha en blogg att spara intrycken i, eller det hade jag väl tänkt i gott och väl ett år men inte kommit till skott förrän nu Läs Mer »