Första semesterveckan, check!

Mitt i den spännande(?) EM-finalen i herrfotboll landade vi hemma hos Hundraåringen igen. Jag hann inte ens bära in den sovande ungen innan jag klev i träskorna och vidare ut i trädgården för att se hur det går för olivträden, se om det fanns kvar några jordgubbar (det gjorde det!) och få provsmaka vårt allra Läs Mer »

Första semesterveckan, check!

Mitt i den spännande(?) EM-finalen i herrfotboll landade vi hemma hos Hundraåringen igen. Jag hann inte ens bära in den sovande ungen innan jag klev i träskorna och vidare ut i trädgården för att se hur det går för olivträden, se om det fanns kvar några jordgubbar (det gjorde det!) och få provsmaka vårt allra första hallon från buskarna vi planterade i våras. Det är precis så som man säger, borta bra men hemma bäst. SOM vår första semestervecka var bra. Trots feber och rödsnutna näsor så fick vi en västkustvecka precis så dagen-som-den-kommer-aktig med krabbfiske från bryggan. Dessutom avslutade vi med häng hos fina familjen Lemke/Nordgren på Skrea backe. Två små blonda yrväder och massa skratt och inte minst fantastisk mat! Vi känner oss så bortskämda och längtar tills vi får bjuda tillbaka när de kommer till Östkusten om några veckor.

Första semesterveckan alltså. Förkylningen börjar släppa hos samtliga (jodå, jag åkte dit med buller och bång natten till fredag) och vi laddar för dagar på hemmaplan, någon vecka eller så innan det bär iväg igen. Och jo, nu sover treäpplaren tryggt i sin egen säng igen…

littlemissfixit_prostensveranda


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • skogsvagen14_bergkvara06 Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • img_5454.jpg Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • img_5337.jpg Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt ”något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »