Instagram: @bloggaibagis

Har nu införskaffat mattan som halva Sverige verkar ha, det gjorde jag rätt i. Fin fredagskväll till oss alla #elloshome

Instagram: @bloggaibagis

Har nu införskaffat mattan som halva Sverige verkar ha, det gjorde jag rätt i. Fin fredagskväll till oss alla

Har nu införskaffat mattan som halva Sverige verkar ha, det gjorde jag rätt i. Fin fredagskväll till oss alla #elloshome


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Instagram

 • Barnens pysselhörna och en 🌲 Instagram: @bloggaibagis

  Barnens pysselhörna och en 🌲

 • Tjoho! Nu har ungarna jullov och snart vi vuxna också. En efterlängtad ledighet, välkommen jul och Piteå och lite barnvakt 😇 Instagram: @bloggaibagis

  Tjoho! Nu har ungarna jullov och snart vi vuxna också. En efterlängtad ledighet, välkommen jul och Piteå och lite barnvakt 😇

 • Halloj, en bild av mig i samarbete med @triwa /// Hade pysselverkstad på köksbordet här hemma idag och knåpade ihop några fina paket. Den fina klockan packade jag in till mig själv 🙃 Och är nån av er sugen på en likadan får ni 15% rabatt på Triwas fulla sortiment fram till 31 januari, ange Bloggaibagis15 i kassan isf. 🌲 Natti! Instagram: @bloggaibagis

  Halloj, en bild av mig i samarbete med @triwa /// Hade pysselverkstad på köksbordet här hemma idag och knåpade ihop några fina paket. Den fina klockan packade jag in till mig själv 🙃 Och är nån av er sugen på en likadan får ni 15% rabatt på Triwas fulla sortiment fram till 31 januari, ange Läs Mer »

 • God morgon söndag och barn som sover till halv nio 🏼 Instagram: @bloggaibagis

  God morgon söndag och barn som sover till halv nio 🏼 #badrum #bathroom