2 hemnetfavoriter

Två stycken tvåor – en i Stockholm och en i Göteborg. Båda lika inspirerande med sin charm, karaktär och personlighet!

Läs Mer »

2 hemnetfavoriter


1. Charmig sekelskiftestvåa i Gbg

5692843

I Linnéstaden, Göteborg, finns den här charmiga sekelskiftestvåan där fina detaljer som brädgolv, höga fotlister, stuckaturer, takrosetter och djupa nischer finns väl bevarade. 60 kvadrat och generös takhöjd, dessutom. Mer info och bilder finns hos Entrance.

5692845 5692827


2. Södertvåa med karaktär

1

Denna tvåa om 67 kvadrat ligger i ett ståtligt nyrenässanshus från 1885, på Södermalm i Stockholm. Detaljer som socklar, stuckatur, furutiljor och två fungerande kakelugnar ger lägenheten mycket karaktär och personlighet – något som den fina stajlingen av Copparstad förhöjer lite extra. Mer info och bilder finns hos Historiska Hem.

11 14


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • omslag Trend

  Sommaren hänger förhoppningsvis i ett bra tag till. Här är de tjusigaste prylarna att packa för både utflykten till landet och picknickfilten i stan.

  Läs Mer »
 • min stil omslag Min Stil: Marie Jedig

  Färgstarka bloggaren Marie Jedig bor i en stilsäker våning i Köpenhamn. För Rum Hemma talar hon ut om snacksalami, drömmöbler och filosofiska citat.

  Läs Mer »
 • Namnlöst-1 Min Stil: Trine Kjær

  Färgsprakande influencern Trine Kjær om att våga mixa olika färger och sitt bästa gratisnöje.

  Läs Mer »
 • budget5 Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »