Konstshoppa hos Filippa K

Nu kan du shoppa unik konst i Filippa Ks butik på Grev Turegatan.

Läs Mer »

Konstshoppa hos Filippa K

filippa-k_butiksinredning_lotta-agaton_mikael-axelsson_20161115-3728_print
Filippa K har lanserat ett nytt kurerat koncept i sin butik på Grev Turegatan 18 i Stockholm. Böcker, konst och keramik, signerat bland annat Åsa Stenerhag och Emelie Thornardtsson, finns till försäljning. Marie Louise Hellgren, innovativ designer med fokus på hållbarhet, står bakom pallen i ljusrosa gjord på återvunna airbags, som finns att specialbeställa.

filippa-k_butiksinredning_lotta-agaton_mikael-axelsson_20161115-3742_print
Bakom det tillfälliga butikskonceptet står inredaren Lotta Agaton som tillsammans med Filippa K kurerat urvalet exklusivt för butiken. Mer färg, vågade former och subtila print blir synliga i och med det tillfälliga butikskonceptet. Bland annat märks en ny färgskala i puderrosa, ockra-toner och burgundy. Tanken är att erbjuda en avslappnad och inspirerande miljö där kunden kan få en välbehövlig paus under julhandeln och slå sig ner för att ta en kaffe och ladda batterierna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Nyheter