Shoppa smycken i ny pop-up butik

Svenska Baumgarten Di Marco öppnar pop-up butik i Stockholm 25-31 december.

Läs Mer »

Shoppa smycken i ny pop-up butik

omslag_baum

Från och med fredagen den 25:e november öppnar Baumgarten Di Marco en pop-up butik i Sturegallerian i centrala Stockholm. Det här blir varumärkets första egna butik och kommer rymma hela sortimentet med smycken, skinnväskor och scarves i kashmir.
– Vi är väldigt glada att vi fick tillfälle att öppna en pop-up butik nu inför jul då våra produkter är perfekta presenter till både kvinnor och män. Det känns också fint att kunna visa hela konceptet tillsammans eftersom det också speglar vår varumärkesfilosofi. Att man på ett hållbart sätt kan göra vackra, tidlösa produkter som kan tilltala många olika typer av människor, säger grundarna Lisa von Baumgarten och Jenny Kask.

Baumgarten Di Marcos smycken tillverkas för hand i Indien av spillmaterial som blir över efter diamantslipning. Etik och hållbarhet är en viktig aspekt i tillverkningen, vilket nu har lett till en certifiering av en Indisk organisation som värnar om det inhemska hantverket och de anställdas arbetsförhållanden.

Butiken håller öppet från den 25:e november till 31:a december i Sturegallerian i Stockholm, hela sortimentet finns även på Baumgarten Di Marco.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Nyheter