Veckans hem

Det kanske blir en flytt till Majorna då, eller? Kolla in veckans charmiga hem i Göteborg!

Läs Mer »

Veckans hem

sfd42b9d1dce95f42939f7ac78d2c93c1eb

Charmig trea i hjärtat av Majorna, Göteborg, med brädgolv, härlig stuckatur och en skön färgpalett. Lägenhetens 76 kvadrat är i toppskick med totalrenoverat kök, slipade golv och nymålade tak, väggar, fönster och dörrar. Inredningen är en sparsmakad mix med möbler i naturliga material. Rum Hemmas hjärtan klappar lite extra för det stora matsalsbordet i kork och hur det är stajlat i sällskap av ett gäng udda stolar.
Mer info och bilder finns hos Stadshem.

namnlost-1sfd173b6056eac64f759d6373b878bd7480SFD469CEB5A0690438FBAE1DF98E0E6EBB6SFD173C8637A534478CB923145615E1863D


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • mån inst nr2 Månadens instagrammare

  Bakom det drömska och inspirerande kontot @viktoriaholmgren hittar vi den Umeåbaserade fotografen och influencern. För Rum Hemma delar hon med sig av sina bästa knep och tips för en perfekt bild.

  Läs Mer »
 • morsdag På söndag är det morsdag – vi listar de finaste prylarna att hylla mamma med!

    Gläns i sommarens färg med ett piffigt nagellack att pynta tår och naglar med. Nagellack, 50 kronor H&m Fira en mamma du tycker om genom att ge bort ett gåvobevis från SOS Barnbyar. sos-barnbyar.se/morsdag Bling Bling – fira ordentligt på söndag och låt henne skina med denna fina. Ring, 1 549 kronor Maria Black Läs Mer »

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget5 Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »