Veckans Hem

Härlig studio-känsla på Kungsholmen i Stockholm! Veckans ljusa favorithem karaktäriseras av mörkt trä och vackra inredningsdetaljer.

Läs Mer »

Veckans Hem

Härlig studio-känsla på Kungsholmen i Stockholm! Veckans ljusa favorithem karaktäriseras av mörkt trä och vackra inredningsdetaljer.

aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS84MjU2MjEvaGlnaHJlcy82Mzc1MDI5LmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==

Mörkt trä, carraramarmor och smarta platsbyggda lösningar präglar den här ljusa tvåan på Kungsholmen i Stockholm. Fyra trappor upp breder 44,5 välplanerade kvadrat sig ut över ytor i naturliga materialval. För mer info och bilder, klicka vidare till Alexander White.

aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS84MjU2MjEvaGlnaHJlcy82Mzc1MDMzLmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==12aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS84MjU2MjEvaGlnaHJlcy82Mzc1MDQzLmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS84MjU2MjEvaGlnaHJlcy82Mzc1MDc5LmpwZ3cxOTIwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning