Ellos <3 vintage

I augusti släpper Ellos en vintagekollektion med keramik, ljuskoppar och annan dekoration, handplockad från bland annat Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs.

Läs Mer »

Ellos <3 vintage

Till hösten kommer man för första gången att kunna handla vintageprodukter på Ellos.se. Vaser, krukor, ljuskoppar och dekoration är handplockade och finns bara ett exemplar. Vintagekollektionen rymmer bland annat produkter från Rörstrand, Kosta Boda och Höganäs.

– I höstens kollektion blandar vi nya och gamla föremål som vi handplockat och känner extra mycket för. Allt skapar en harmonisk känsla och är en hyllning till vår formgivningshistoria, säger Ulrika Sjövall, designchef för Ellos Home.

1ellos

Kollektionen lanseras på sajten den 8 augusti.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning