Instagram: @rumhemma

Nytt år och ett nytt rykande nummer av Rum Hemma är ute i butik. Förutom en massa härlig inredningsinspiration har vi besökt Hongkong, spanat årets trender och kollat in i ett gäng fina hem. Missa inte! #rumhemma #tidningenrumhemma

Instagram: @rumhemma

Nytt år och ett nytt rykande nummer av Rum Hemma är ute i butik. Förutom en massa härlig inredningsinspiration har vi besökt Hongkong, spanat årets trender och kollat in i ett gäng fina hem. Missa inte!

Nytt år och ett nytt rykande nummer av Rum Hemma är ute i butik. Förutom en massa härlig inredningsinspiration har vi besökt Hongkong, spanat årets trender och kollat in i ett gäng fina hem. Missa inte! #rumhemma #tidningenrumhemma


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Instagram