Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »

Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

budget5Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen.

En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit.
Skål, 299 kronor, Oscar & Clothilde.

Skydda ögonen mot solens strålar med ett par snygga solglasögon.
Solglasögon, 249 kronor, Jeepers Peepers/Zalando.

När livet ger dig citroner, gör lemonad. Och servera till många i smart dryckesbehållare.
Behållare med tappkran, 250 kronor, Duka Kitchen Life.

En smarrig sommarsallad smakar om möjligt ännu bättre om den serveras snyggt.
Salladsbestick, 129 kronor, H&M Home.

En liten, men naggande fin, grill som funkar lika bra på balkongen som på utflykten.
Kolgrill, 299 kronor, Ica Hemma.

Rum Hemma har hattfnatt! Gömmer oss gärna under brättet på denna skönhet.
Hatt, 300 kronor, Weekday.

Grönt är skönt! Skönt är även att vila benen sittandes vid en härlig kafégrupp som denna.
Kafégrupp, 799 kronor, Mio.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Inredning

 • morsdag På söndag är det morsdag – vi listar de finaste prylarna att hylla mamma med!

    Gläns i sommarens färg med ett piffigt nagellack att pynta tår och naglar med. Nagellack, 50 kronor H&m Fira en mamma du tycker om genom att ge bort ett gåvobevis från SOS Barnbyar. sos-barnbyar.se/morsdag Bling Bling – fira ordentligt på söndag och låt henne skina med denna fina. Ring, 1 549 kronor Maria Black Läs Mer »

 • budget6 Ökenvibbar i veckans bästa budgetköp

  Vips så kom sommaren – plocka in den heta känslan i hemmet med varma ökentoner, kaktusmotiv och palmer. Här hittar du sommarheta budgetköp under 400 kronor! Den gångna veckans värmebölja har fått oss att snöa in på luftiga klänningar som denna orangea härlighet. Klänning, 399 kronor, Carin Wester/Åhléns. Mixa upp ökentonerna med lite stadslandskap i Läs Mer »

 • budget5 Sommar i sikte! Lev ut med veckans bästa budgetköp

  Långhelg i sikte och sommar i luften gör att vi drömmer om att spendera varje vaken minut utomhus. I veckans budgetsvep listar vi de bästa prylarna för härligt häng i solen. En rolig skål blir ett färgglatt och uppiggande inslag till dukningen. Servisen Rua Nova av Raphael Bordallo Pinheiro är vår favorit. Skål, 299 kronor, Läs Mer »

 • Sommarens Budget Italienska vibbar i veckans bästa budgetköp

  Möbelveckan i Milano är över men Rum Hemma lever kvar i Sydeuropa en stund till. I veckans budgetköp drömmer vi om gelato, röda färgtoner och svala uttryck. Vackert fat, perfekt för snygga smycken eller goda ostar. Ciao Bella! Fat, 129 kronor, H&M Home. Klart glassen ska serveras med stil, rostfri bägare på fot och rödspräcklig Läs Mer »