Bloggare

AnyhowElisabeth Elisabeth har hittills arbetat som allt från marknadschef på morgontidning till stylist och gör sitt absolut bästa att suga ut det mesta möjliga av livet. Med en livslång passion för form, design och inredning ser hon inget annat sätt att leva och bloggen fyller hon med allt som faller henne i smaken. Instagram: @anyhowelisabeth Blogga Läs Mer »AnyhowElisabeth

Elisabeth har hittills arbetat som allt från marknadschef på morgontidning till stylist och gör sitt absolut bästa att suga ut det mesta möjliga av livet. Med en livslång passion för form, design och inredning ser hon inget annat sätt att leva och bloggen fyller hon med allt som faller henne i smaken.

Instagram: @anyhowelisabeth
Blogga i Bagis

Janniche, 36 år, har ett stort inredningsintresse och renoverar gärna och mycket. Hon bor i ett radhus från 50-talet i Bagarmossen och instagrammar bilder från sitt hem som är i ständig förändring. Till vardags jobbar hon som UX-designer och är även mamma till Rio och Otis.

Instagram: @bloggaibagis
Little Miss Fix It

Sara brinner för DIY och inredning, extra hårt om det är snällt mot vår planet. Bloggen fylls med det som inspirerar och det Sara skapar själv. När hon inte frilansar som inredare/stylist så är hon en näst intill tvångsmässig gör det själv:are. Häng med Sara och hennes cirkus som kallas livet!

Instagram: @littlemissfixitRedBlogg_pres

Redaktionsbloggen

Följ med bakom kulisserna på Rum Hemma-redaktionen. Varje vecka fylls bloggen med spännande innehåll från vårt arbete på redaktionen, vår vardag och allt annat vi tycker om. Ni får chansen att lära känna oss bättre helt enkelt. Välkomna!

Instagram: @rumhemma


Annons