A blogg was born…

Ett forum för en designstudent som önskar ventilera och arkivera sina tankar om inredning, formgivning och pyssel av alla de slag. Härligt! Designhögskolan Kalmar-Nybro            Foto: designprogrammet.com

A blogg was born…

Ett forum för en designstudent som önskar ventilera och arkivera sina tankar om inredning, formgivning och pyssel av alla de slag. Härligt!

Designhögskolan Kalmar-Nybro

          Skolan
 
Foto: designprogrammet.com


Inga kommentarer på "A blogg was born…"

 1. weiwei skriver:

  Do you want you home to emanate positive vibes? Well, then a beautiful painting can surely help. A canvas stretcher frame will prove to be simply perfect for showcasing your beautiful collection of paintings. You can even display your most cherished photographs and pay a visit to your lovely past whenever you feel like. These frames will also blend perfectly with your interiors to create a simply outstanding effect.

  The modern day canvas stretcher frames are designed to fit the size of your pictures in a perfect manner. These frames are made from kiln dried pine fir which offers them a very smooth appearance. The rounded back edges ensure that there are no ghost impressions on the canvas which presents a very neat appearance. The rounded edges also prevents canvas cracking and ensures that your paintings are completely safe.
  <a href="http://www.thomassabocharmsclub.com/">Cheap Thomas Sabo Schmuck On Sale</a>,<a href="http://www.salejeansbrand.com/">True Religion shorts for sale</a>,<a href="http://www.thomassaboclubcharm.com/">Cheap Thomas Sabo silver jewelry on sale</a>.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Saras personliga

 • Husdröm på Skogsvägen i Bergkvara

  Det var inte utan att jag föll som en fura när det här huset fastnade på näthinnan imorse. Ännu en hundraåring, vitmålad, med en fantastisk trädgård och med vinklar och vrår. Fast nästan dubbelt så stor som vårt casa dårå. Ja jösses, tänk om man bara kunde samla på vackra hus. Och tänk om man Läs Mer »

 • Hundraåringen

  Kanske har jag nämnt det förr men det är så himla häftigt att jag bara måste skriva ner det mer utförligt, dessutom passar det bra då jag kom över en gammal bild på vårt hus Hundraåringen häromdagen. 2007 lämnade vi ö-livet på Gotland för en permanent tillvaro i vår nya hemstad Kalmar. Eller nygamla får Läs Mer »

 • Helgpeppen!

  Jag har fått mejl och sms med frågor om det hänt något med tanke på bloggtystnaden. Nej, det har inte hänt “något” det har bara varit hysteriskt mycket på alla fronter och jag har fått mobilisera all energi till höstens jobbpuckel. Nog om detta, vi packade väskorna och är nu på väg till Gotland, helgpeppen Läs Mer »

 • Steg ett mot nytt badrum

  Många (läs: min storayster till exempel) skulle troligen ha ett helfärdigt underlag med ritningar och produktlistor innan de drar igång en renovering. Eftersom jag tycker det är viktigare med rätt saker så kanske vi börjar i fel ände ibland. Som i helgen när Jesper hittade ett Gjutjärnsbadkar på Blocket. Eller på Blocket förresten, snarare 35 Läs Mer »