Fuchsia & Yellow Green

Utan att säga för mycket tycker jag att Copic är de bästa markerpennorna. Finns bl. a på Matton. Ganska dyra men man kan både byta spetsar och fylla på med tusch, dessutom har de en skön, praktisk [rullar inte på bordet] och snygg form. Favorit copicfärgerna har under åk 2 utan tvekan varit fuchsia & yellow green. Läs Mer »

Fuchsia & Yellow Green

Utan att säga för mycket tycker jag att Copic är de bästa markerpennorna. Finns bl. a på Matton. Ganska dyra men man kan både byta spetsar och fylla på med tusch, dessutom har de en skön, praktisk [rullar inte på bordet] och snygg form. 
Favorit copicfärgerna har under åk 2 utan tvekan varit fuchsia & yellow green. Kanske inte de mest användbara skissfärgerna men en färgkombination som bara gör mig genomhärligt glad helt enkelt. Förstå min glädje när jag hittade denna diskborste på Sispoint! Gör garanterat diskningen till ett rent [!] nöje! Sispoint är en inrednings- och presentbutik som öppnade för snart tre år sedan av systrarna Susann & Yvonne i Finland. Massor av läckra prylar som dessutom går att handla online.

copic    Diskborste

Foto: Little Miss Fix It & sispoint.com


Inga kommentarer på "Fuchsia & Yellow Green"

 1. Anonym skriver:

  tack för bloggandet om oss :-), hälsar systrarna i Finland. Susann och Yvonne från http://www.sispoint.com

 2. Taraldlejla skriver:

  I am really impressed!!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Annons

Butikstips

 • Budgetfynd: självbevattnare i glas

  Lördagmorgon och jag är uppe för att riva ut golvet på övervåningen. Tycker ni det är kul att se processbilder? Jag är ju mer för att visa före/efter men hojta till om ni vill se inlägg under arbetets gång. Kom på nu när jag har stökat runt här uppe att jag sitter på världens budgettips Läs Mer »

 • Långt ifrån lagom

  Svenskt Tenn har slagit upp portarna till sin nya webbplats på svensktenn.se, det damp ner ett antal adresserade pressutskick på kontoret häromdagen.  Hemsidan är (fortfarande) fin och inspirerande tycker jag (gillar magasinen extra mycket, så kul att få bakgrundshistoria). Så fin att jag vill ha mer! Varje avdelning har bara ett fåtal inspirationsbilder som komplement Läs Mer »

 • 4 favoriter från Village

  Den här helgen såg ut så här: torsdag *blink* söndag kväll. Och här är jag nu. I veckan har det ju rapporterats en hel del från Formex och när jag läste Fridas summering här så mindes jag hur jag förra mässan gick och klämde på produkterna från relanseringen av Village. Här kommer fyra favoriter därifrån Läs Mer »

 • Gotlandsabstinens

  Åhh, jag har sån himla längt efter Gotland! Kanske för att jag var sjuk hela vistelsen i våras och liksom gick miste om min “fix” av ön, och även för att jag i fjol precis missade Åsa Lindströms butik i Hablingbo innan den stängde för säsongen. Traditionsenligt brukar jag ju varje sommar förkroppsliga sommarminnena på Läs Mer »